Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodsza_______

16 lat różnicy w związku... co z tego wyniknie

Polecane posty

Gość why not
moja zona jest o 22 lata mlodsza i to ona czasem choruje a nie ja , fakt kobiety b szybko sie starzeja i z wiekiem roznica w wygladzie sie zaciera .... jeszcze nigdy nie mielismy najmniejszych problemow ... to raczej obcy maja problem ,nas to nie obchodzi co inni mysla lub mowia ..... nie wiek jest wazny tylko charakter ....

Gość jola78
widać że jesteś strasznie naiwna sandra 11111:) ale pewnie młoda jesteś i wierzysz w takie miłośći z gazet albo z filmu:) za dużo filmów dziewczynko

Gość sandra 11111
why not, dokladnie tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Trudności zdarzają się we wszystkich związkach. Jeżeli go kochasz i wiesz, że on również kocha Ciebie, to patrz z optymizmem w przyszłość. 16 lat to wbrew pozorom nie jest tak wiele. Teraz, kiedy masz 24 lata, to sporo, ale z każdym rokiem ta różnica będzie się zacierać. Życzę dużo szczęścia:)

Gość jammmm
why :-) takei kobiety ,ktore ida za takich staszych facetow maja nierowno pod sufitem,nie masz czym sie chwalic,ze masz o tyle młodsza zxobne,bo jej psychika ejst cos nei tak i do tego na pewno poleciala na twoja kase lub brania nie miała ]

Gość sratatatatatata
Skoro teraz jest Wam dobrze,to carpe diem :)

Gość sandra 11111
jola, no byc moze ze jestem naiwna i mloda, przynajmniej tak sie czuje:))))) jedno wiem, swoje przezylam, i jak na razie sie nie mylilam, a bylo wielu co gadali za plecami, wiesz jak by mi pierwszy numer wyszedl, to bys mogla moja corka byc:)))))

Gość jola78
jammmm masz rację poleciała na gościa bo był już ustawiony a on wierzy że taki z niego przystojniak że młodą dupę ma śmieszne :)

Gość why not
jammmm- mysle ze to wlasnie Ty masz nierowno pod sufitem ,kazdy ma prawo zyc z kim chce i nie wazne po ile lat maja ..... musisz byc b mloda lub malo doswiadczona ..... na kase nie poleciala bo jej nie mam za wiele , ale na wygodne zycie zawsze starcza a wygladem na pewno Ciebie przebija

Gość sandra 11111
why not:))) :)))) :)))) :))))))

Gość jammmm
why:-) akurat mam duzo lat i wygladam niezle i dlatego wiem,ze nie zwiazałabym sie na stałe z taki starszym facetem :-) keidys mialam romans ze starszym o 18 lat ale tylko romans ,bo mimo,ze facet jest boski i z wygladu i zintelektu to nie mogłabym z Nim byc ,bo wstydziłabym sie miec takiego starego faceta,wole młodszych :-)

Gość jola78
sandra 11111 dobra jesteś a skąd ty wiesz ile ja mam lat nick jeszce o tym nie świadczy sorry:)

Gość why not
sandra tak trzymaj ,zycie jest przeciez takie piekne ....nie ma sie co przejmowac opiniami zakompleksionych kobiet

Gość jammmm
why i jeszcze jedno,iuwazaj,bo zonka Ci rogi doprawi i tak ,nawet jak sie bedziesz starał bardzo aby tego nie robiła.22 lata to duza roznica,Ona bedzie miała 40 lat a Ty staruszku 62 :-)

Gość why not
jammmm to jest rzecz gustu ... ja tez sobie nie wyobrazam zycia z kobieta w moim wieku

Gość why not
jammmm tego sie akurat nie boje ,,a jak sie zdazy to przynajmniej bede wiedzial ze nie zmarnowalem tego czasu .... zdradzic moze kazdy mlody i stary wiec nie ma na to lekarstwa .... zycie sklada sie tylko z chwil a moje sa jak dotad piekne

Gość sandra 11111
jola, ja nie musze patrzec na twojego nika, Twoje wypowiedzi swiadcza o tym ze mloda jestes , masz pstro w glowie i nic nie przezylas jeszcze w zyciu, ja natomiast zycze Ci swietnego, mlodego , przystojnego faceta, zebys sie nie musial go wstydzic, no i zeby Cie zdradzal na lewo i prawo, a jak by znalazl jakas starsza, to byloby wrecz cudownie:)))))

Gość why not
kobiety w moim wieku to stare dupy,nie dupczylbym takiej bo by mi nie stanal.Moja zonke rzne niezle,ale tylko po viagrze :(

Gość jammmm
why,Ty nie wyobrazasz sobie zycia u boku kobiety w swoim wieku,bo masz zachwiana psychike.Po prostu meczyźni biarac młodsze zony i to ow eile młodsze mysla,ze staja sie bardziej atrakcyjni i młodsi a,le niestety ,metryki nie zmienisz.Najlepiej meic meza,zone w tym samy wieku lub b.przyblizonym a kochanke,kochanka młodsza/szego:-)

Gość jammmm
:-) idealizujecie miłosc i tam takei inne rzeczy a zycie jest zyciem i wiele kobiet majacych starszych partnerow mimo,ze ich niby kocha to i tak wali po rogach :-)

Gość why not
to ze sie mlodszym czuje to fakt ,zreszta obracam sie w srodowisku o wiele mlodszych i jakos nikt mi nigdy nie powiedzial ze do nich nie pasuje ...zreszta nie wygladam na swoje lata i malo kto wie ile mam naprawde ,zaloze sie ze mam o wiele mniej zmarszczek niz nie jedna 30-latka

Gość why not
jammmm milosc to tylko slowa .. czyny sie licza .... na szczescie nie kazda jest zaprogramowana na zdradzanie

Gość jammmm
why :-) za bardzo bronisz siebie,za bardzo chcesz udowodnic,ze nie wygladasz na tyle lat co masz i tu tkwi Twoj problem :-) ja mam doisc duzo i mowia mi ,z enie wygladam na tyle i to nie mowia tylko mezczyźni:-) ciekawa jestem why ,ile masz lat?

Gość do why not
jasne ze Ci nie powiedzieli , ze do nich nie pasujesz :o co nie znaczy ze jestes czescia paczki...

Gość jammmm
why kazda kobieta,kazdy meczyzna jest zdolny do zdrady,tylko potrzeba do tego okolicznosci sprzyjajacych i nawet w zwizkach kochjacych sie zdrada moze zaistniec i NIGDY NIE MOW NIGDY

Gość why not
w naszej paczce nie ma falszywych ludzi i to sie liczy ...pewnie dlatego ze nie mieszkam od dziecka w kraju ,,,tu ludzie mysla inaczej ......maja inna mentalnosc ....sa bardziej tolerancyjni ....

Gość why not
wiem ze kazdy jest zdolny i nie ma na to lekarstwa ale nie mysle o tym bo wtedy jak mozna by bylo komukolwiek zaufac

Gość jammmm
why mylisz sie,w całym swiecie ludzi maja taka sama nature,oszem,kulturowe wychowanie jest wazne,ale niestety człowiek jest tylko człoiwiekiem i kazda zła cecha moze w kazdym człowieku o kazdej narodowosci ujawnic.I nie nbadz pewny,ze w Twojej paczce nie ma fałszywych ludzi ;-)

Gość why not
widzisz , a ja jestem akurat pewny ,bardzo roznia sie od Polakow sposobem myslenia

Gość jammmm
why :-) NIGY,NICZEGO NIE BADZ PEWNY,bo mozesz przezyc rozczarowanie :-)