Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynka 18lat

Ona mi imponuje,jak ją poznać???

Polecane posty

Gość dziewczynka 18lat

W moim bloku mieszka dziewczyna,której zazdroszczę wielu rzeczy a prawie w ogóle jej nie znam.Jedyne co o niej wiem to jak ma na imię i nazwisko,ile ma lat,gdzie się uczy(w byłej szkole mojego chłopaka) i kojarzę jej znajomych.jej babcia zna moją mamę i często jej o wnuczce opowiada.Wydaje mi się, że jest ona szczęściarą ... Ma powodzenie u facetów,ogromną ilość koleżanek,świetnie się ubiera,jest ładna,ma świetne wyniki w nauce i widać że jest lubiana.Gdy chodziłam z chłopakiem na imprezy to ona zazwyczaj tam brylowała,szalała na parkiecie, często była w centrum uwagi(co mnie czasem wkurzało) Sama czasem dołuję się że nie jestem taka jak ona.Ja mam raptem 5znajomych(cudownego chłopaka,przyjaciółkę,dwie koleżanki i kolegę) .Chciałabym ją poznać,może wcale nie jest taka idealna?Lecz wydaje mi się być fajną osobą:wyluzowaną,radosną...

Gość dziewczynka 18lat
Odpiszcie mi coś !!!!!!!

Gość nie rozumiem powodu dla
ktorego chcesz ja poznac... Chcesz sie przekonac, ze nie jest idealna? Bo tak zrozumialam ;)

Gość atka1972
to ja zaczep porozmawiaj ja tak poznalam swoja przyaciolke i jest ok

Gość mezalians
Jeżeli jesteście sąsiadkami, to w czym problem? Zwyczajnie powiedz dzień dobry. I potem już samo pójdzie. Z drugiej strony: czy taka "szalejąca" na parkiecie faktycznie warta jest poznania? Może ona nie ma nic do powiedzenia i tylko "zawraca głowę nogami"?

Gość dziewczynka 18lat
Chcę się dowiedzieć jaka jest... Może byłaby fajną kumpelą :P ale jak zaczepiłaś swoją przyjaciółkę?

Gość upppppppppppppppppppppppppppp

Gość znowu podnoszeeeee

Gość znowu podnoszeeeee
i jewszcze razzzz

Gość akunamatata
gdy kolo niej przechodzisz usmiechnij sie przyjaznie, nie spuszczaj glowy. jesli odpowie ci tym samym to znaczy ze prawdopodobnie jest chociaz cokolwiek warta. mowisz ze chodzicie na te same imprezy to chyba nie ma problemu zeby sie poznac. zakrec sie obok i po sprawie. w klubach, dyskotekach najlatwiej, tam poznaje sie najwiecej osob

Wiesz często się zdarza że właśnie pod taką fasada radosnej osóbki kryje się inny człowiek i niekoniecznie taki fajny. Ale to na szczęście nie reguła. Jedno Ci powiem nie zazdrość jeje bo pewnie sama jesteś fantastyczna dziewczyną a porónywanie ilości znajomych nie jest zbyt mądre. Nie liczy sie ilość lecz jakość, wiem że brzmi to pospolicie i banalnie ale tak właśnie jest :) a jeżeli rzeczy wiscie jest taka za jaką ją masz to po prostu powiedz jej cześć uśmiechnij się i jeżeli faktycznie jest taka przyjazna pozytywna itp. to napewno odpowie tym samym. Jeżeli jednak zareaguje negatywnie bądź cię zignoruje to po prostu nie jest wcale warta tego żeby jej zazdrościć ani żeby starać się o koleżeństwo z jej strony :)