Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

świetliczek23

czy jest tu jakaś przyszła mamusia z Rzeszowa???

Polecane posty

Jestem w ciąży i nie bardzo wiem jakiego lekarza wybrać na prowadzącego ciąże może mi doradzicie? Do jakich lekarzy Wy chodzicie??

Gość tośka 24
hej! gratuluje Dzidka! Polecam dr Krzysztofa Botiuka - świetny specjalista, ordynator z Rycerskiej, przyjmuje prywatnie we wtorki i czwartki od 15-20, rejestracja tez w te dni od 11 pod nr tel. 853 27 78 Pozdrawiam

Gość weac
Ja też jestem z Rzeszowa ale już mam dzidziusia ma 9 miesięcy. Ja chodziłam do dr Masłowskiego ale on nie pracuje w szpitalu . Dr Botiuk owszem pewnie jest dobrym specjalistą ale ja z pobytu w szpitalu a byłam 3 razy nie wspominam go dobrze- nieuprzejmy i opryskliwy. Pacjentki bały sie go zapytać o cokolwiek.

Gość weac
Rodziłam w miejskim na Rycerskiej, i tam właśnie ordynatorem jest dr Botiuk.

Gość dsylwia
Witaj ja nie jestem z Rzeszowa ale okolic i nie jestem przyszłą mamą tylko mam juz 14 miesięczna córeczkę. Rodziłam (przez cc) na Szopena. Ciażę prowadził mi Tomasz Kluz. Moja koleżanka prowadziła dwie ciaże u Teresy Wójcik i też była bardzo zadowolona. Myśle ze spokojnie mozez wybrać któregoś z tych lekarzy a będzie wszystko ok. Na forum gazeta.pl pojawiło sie też duzo pozytywnnych opinii o Tomaszu Łozińskim ( również z Szopena). Pozdrawiam cieplutko. Sylwia

Gość ktoś jeszcze jest

osobiście chwalę sobie dr Szklarczyka - prowadził moją pierwszą ciążę, rodziłam u niego na rycerskiej, z kolejną też pójdę do niego. bardzo miły, dba o pacjentki. przyjmuje w feminie.

Gość angielka23
czy doktor szklarczyk przyjmuje na zbyszewskiego a pracuje na rycerskiej w szpitalu??

Gość angielka23
upupup

Gość alicja1985
cześć czy zagląda tu jeszcze ktoś???