Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ManiO

Leczenie kanałowe pomocy ... /

Polecane posty

Gość ManiO

A więc , wczoraj strasznie rozbolał mnie ząb ,wiec poszedłem do dentysty. Chciałem go wyrwać ,ale on zaproponował Mi leczenie kanałowe ,wiec sie zgodziłem , zawsze ten 1 ząb wiecej. Po zabiegu troche bolało ,ale co teraz jest to już totalny szok. - Boli mnie ząb juz 2 dzien jade na tabletkach - Boli mnie szczęka od dzionsła w doł az po sama szczenke... Co mam robić , poradzcie cos ;/ ; /

PO leczeniu kanałowym tak bywa :O Jak zmieniłam dentystę to już nie boli, ale pierwszy raz jak miałam kanałowe to myślałam że popłaczę się z bólu. Są takie specjalne tabletki na zęba, musujące i bez recepty na "s". Jak powiesz to w aptece będą wiedzieli o jakie ci chodzi. Są na prawdę dobre. A jak do poniedziałku ci nie przejdzie to koniecznie z powrotem do dentysty.

Gość ManiO
Dzięki za rade.... Tylko ,to juz 2 raz mam odtruwany ząb i za 1 razem nic nie bolało a teraz ,to juz masakra ;/ zęby szczenka bolała .... 1 raz taki ból mam jest do nie zniesienia

ja mialam kilka razy zeba zatruwanego, i 2 razy kanalowo leczonego i nic chyba sie wybiore do prywatnego dentysty, moze cos zrobi wlasciwego aby wyleczyc zeba w ogole mialam zrobic zdjecie zeba, zrobilam i co sie okazalo? facet leczyl mi kanalowo 30minut a jak wychodzilam z gabinetu poprosil czy moze zobaczyc zjdeice, zobaczyl i poszlam sobie... super to po co ja zjdecie robilam?:o

Gość ManiO
Są kanty ... Juz 2 raz zmieniłem dentyste prywatnego , nie dość ,ze bierze 90zl-130zl za wiztyte ,to jeszcze schrzani robote ; O ...

Gość ManiO
Są jeszcze jakies sposoby by pozbyc sie tego bolu ? ;( zaraz cały spuchne ;/ a dentysta doperio w pon moj bedzie ;/

Gość ....finka
Polopiryna S moze sie lepiej sprawdzic niz tab przeciwbolowe- powtarzaj ja .... Cieply termofor przykladaj. Zeby takie nie lubia zimna .

ketonal forte - ale to na receptę moja dentystka mi przepisala i wystarczyła 1 tabletka na noc, zeby się uspokoiło

Gość gość
Proszę niech ktoś poleci dobrego dentystę w Szczecinie, który posiada rewelacyjne znieczulenie takie, żeby nic nie bolało!!! Dawno nie byłam u dentysty. Ostatni raz miałam robione leczenie kanałowe i dostałam super znieczulenie - zero bólu!! Niestety zakład zlikwidowany. Teraz czeka mnie to samo. Pomóżcie!!! Interesuje mnie również cena. Oczywiście prywatnie.

Gość gość
Ja chodzę do kliniki stomatologicznej Froe (froe.pl) i ze wszystkim jak na razie w moim przypadku sobie radzili, raz miałam kanałowe i wcale nie było tak strasznie.

Gość gość
u mnie też się fajnie udało, bo mój dentysta zaproponował leczenie kanałowe a nie rwanie. moim zdaniem świadczy to o solidnym podejsciu do swojej pracy, bo jak jest co z zeba ratować to warto, dentysta nazywa się Kaniak więc jak ktoś się chce leczyć kanałowo w Legnicy czy jest z okolic to śmiało moge go polecić

Gość sabinka526
Miałam uraz od małego do leczenia zębów kanałowo. Wiadomo, jakie były kiedyś metody. Teraz jest całkiem inaczej i przekonałam się o tym na wizycie w klinice Dental Park. Mieszkam w Krakowie, a klinika znajduje się w Modlniczce, więc bardzo blisko. Na razie nie zmieniam kliniki, bo świetnie mnie tam leczą.