Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikadominika

kolizja na parkingu, kto mi poradzi?

Polecane posty

Gość nikadominika

Miałam taka oto sytuacje na parkingu, jak wjezdzałam troszeńke zarysowałam jakiejs lasce auto nad kołem na moim nie ma nic ani śladu, nie chcieliśmy wzywac policji , ona chce za to 200zł, napisałam jej swoje dane i ze zobowiązuje sie do zapłaty... ale teraz wydaje mi sie ze to za duzo, jestem studentką, nie mam kasy , jak to rozwiązać zeby było najlepiej...musze koniecznie zapłacic te 200zł?

Gość nikadominika

Gość dsfsds
nie policji nie bylo mozesz sie po chamsku wyłgac

Gość nikadominika
przyszedł do mnie jej chłopak i powiedział że jak się z nim prześpie to odda mi to moje oswiadczenie. i zrobiłam to, 200 zeta piechotą nie chodzi :)

Gość nikadominika
aha czyli 200zł to dobra cena??? i musze zapłacic?? kurcze a mam tylko 150

Gość nikadominika
az do gołej blachy nei zdarłam , tyko sie troszke wgieło jakis 1cm no i troszke mojego lakieru zostało na jej nadkolu jakas rysa na 3cm , chciałam zapłacic a laska dała mi tel domowy i dzwonie i nigdy jej nie ma:( juz jej zostawiłam wiadomość zeby zadzwoniła do mnei , ma moj nr

Zdecydowanie 200 to dobra cena. Ona za to nie naprawi porządnie uszkodzenia (trzeba by lakierować cały element - ok. 300 zł, jak ktoś pisał, plus pocieniować sąsiednie, żeby nie było znać różnicy w kolorze, która zawsze jest ze względu na zmianę koloru lakieru z latami).

Gość mi jak kolo zdarł lakier
na mojej beemie to od miesiaca w szpitalu jest, ale ja mam kumpli

Gość nikadominika
yhy rozumiem to jej zapłace te 200zł i chce miec spokoj tylko musze ją jakoś złapać

Gość nikadominika
aha ok , wystarczy jak mi napisze odręcznie takie cos?? to moja pierwsza kolizja od 5 lat i nie wiem jak postąpić zeby było dobrze

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin