Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PychotkaDlaKotka

Aż się życ odechciewa -/

Polecane posty

I co ja mam zrobić? Mam 18 lat, jestem brzydka i głupia i nie mam żadnych perspektyw i radości z życia. Kiepsko się uczę, mimo że się staram. A raczej starałam bo od kilku tygodni wszystko mi równo zwisa, przez co mam jeszcze gorsze oceny. Nie mogę patrzeć na siebie w lustrze i zawsze naciągam czapkę na oczy gdy idę po ulicy bo dużo ludzi głupio się na mnie patrzy. Wydałam ok 200 zł na różne kosmetyki ale nie zauważyłam żadnej poprawy w wyglądzie. Mnie niestety potrzebny jest chirurg plastyczny ale niestety nie ma 12 000 złotych na operacje. I co ja mam ze sobą zrobić? Chcialam się zabic ale zabrakło mi odwagi zeby zażyć tabletki.

olej opinie innych ludzi, zaakceptuj siebie i zyj tak, jakbys byla piekna. spodobaj sie sobie, po prostu. :classic_cool:

Nie da się tak, rodzice próbowali i tylko niepotrzebnie wyrzucili pieniądze. Jedna koleżanka ma mnie już dość przez te wszystkie żale i narzekania. Nie mogę się sobie spodobać bo gdy patrzę w lustro chce mi się zwyczajnie ryczeć :-/

Nie no, nie może być przecież aż tak źle..bądź naturalna, jest wiele facetów, którzy zauważają urok, błyskotliwość i inteligencję:) moja koleżanka też jest brzydka, a mimo to w towarzystwie błyszczy jak nikt inny

Ech, wszystko niestety :-/ Szerokie kości policzkowe, małe oczy, usta tzw. wary obiągary, nos jak Concorde, mnóstwo pieprzyków na twarzy, krótkie nogi, szerokie biodra... Jedynie zęby w miarę możliwe bo są proste. Jak mam być zadowolona z takiego wyglądu? :-/

Przesadzasz. Jestem tego pewna. Lubisz się nad sobą poużalać trochę? To daj sobie jeden dzień. A potem odpuść. Bo ani sobie nie pomożesz, a innych do siebie zrazisz.

Mary Alice: Niestety, inteligencji również jestem pozbawiona :-/ I tu wcale nie chodzi o facetów, mi po prostu zwyczajnie wstyd wyjść na ulicę. A i tak kto zwraca uwagę na paszczurzycę? Ale po alkoholu i tak każda jest piękna.

Gość ciocia mania
życie jest piękne a ty wcale nie jesteś brzydka głowa do góry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!tylko ludzie są do dupy ,a lustra kłamią zawsze to sobie mówie jak patrze w lustro

Gość statystycznie
spojrz na to z tej strony ze przynajmniej nie robisz bledow ort :)

jesli samej siebie nie zaakceptujesz, trudno zeby ktos inny cie akceptowal. dostrzez w sobie zalety, nie skupiaj sie na wygladzie. osoba, ktora kocha siebie moze byc dusza towarzystwa, moze byc podziwiana przez innych za to, jaka jest. a jesli to lustro tak bardzo ci przeszkadza, przestan sie w nie patrzec... nie masz 12 000 zl na zmiane twarzy, wiec nic nie zrobisz. uzalanie sie i narzekanie nie odmieni ci wygladu. zadreczanie sie nie sprawi, ze nagle stanie sie cud i obudzisz sie rano piekna. nic na to nie pomoze, wiec przestac bezsensownie sie tym zajmowac...

Zosia Samosia 25: Nie przesadzam, nie użalam się. Ja po prostu już nie wiem co zrobić ze sobą. Wstyd mi gdy widzę ładne dziewczyny w swoim otoczeniu, ze mną naprawdę jest tragicznie. I tak już wszystkich do siebie zraziłam bo wszyscy oceniają po wyglądzie chociaż się do tego nie przyznają :-/

Gość emo sremo
zostań emo

Zosia Samosia 25: Chciałam iść do kosmetyczki wyregulować brwi ale nie mogę się przemóc, jakoś mi głupio, boję się że zacznie komentować mój wygląd. A poza tym patrzą się na mnie obcy ludzie na ulicy więc niby skąd mają wiedzieć jakie mam mniemanie o sobie? ciocia mania: może dla Ciebie... Jestem młoda ale już czuję, że przegrałam życie. statystycznie: I co z tego, że nie robię? Znam gościa, który skończył zawodówkę, ma 50 lat, wali przerażające orty, a zarabia kilkanaście tysięcy na miesiąc więc jedno do drugiego nic nie ma.

czy jest jakis sens w zakladaniu tego topicu i uzalaniu sie nad soba i narzekaniu? jest jakis? bo nie widze...

Gość ciocia mania
hej koleżanko może ty jesteś bardzo ładna taka miss świata i tylko nas w bambuko wpuszczasz bo ci się nudzi co??????????????????????

Nie przeceniaj się az tak bardzo. Tylko ci się wydaje, że ludzie na ciebie uwagę zwracają. A kosmetyczka takich paszczurów jak ty - jal o sobie sądzisz - widziała na pęczki. Już nie przeceniaj aż tak swojej osoby, bo na pewno większość ludzi ma na twój wygląd wyjebane.

niuł brend: No właśnie, nie ma sensu. Chciałam się wyżalić a to nie ma sensu. ciocia mania: Twoje stwierdzenie mnie rozśmieszyło... Niby dlaczego miałabym robić sobie z Was jaja? Przecież opisałam jak wyglądam, wyobraźcie sobie - ze mną naprawdę jest tragicznie. Zosia Samosia 25: Boję się głupich komentarzy, moja koleżanka była ostatnio u fryzjerki, a ta pytała się dlaczego ma takie zniszczone włosy i czy coś z nimi robi... I tak doszłam do wniosku, że kosmetyczka mi nie pomoże.

Gość Wiki0987
Jesli twierdzisz ze jestes glupia i brzydka to zawsze bedziesz miala niepoukladane w zyciu!! jak mozna tak o sobie myslec?? troche wiary w siebie i bedzie o wiele lepiej!! nie mozna o sobie myslec tak jak ty bo sama sie pakujesz w depresje. a to naciaganie czapki na oczy i dziwne zachowanie sprawia ze ty sama zwrtacasz uwage ludzi gdybys sie zachowywala normalnie ludzie napewno by nic zlego w tobie nie widzieli i by sie nie gapili. uwierz w siebie i przestan sobie wmawiac absurdy