Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta.24

chciałabym mieć męża i dziecko - wspaniałą rodzinę....

Polecane posty

Gość kobieta.24

mam 24 lata. Chciałabym mieć stałego, kochanego partnera i myśleć już o powiększaniu rodziny... coraz częściej o tym myślę:( a tu sama jestem:( :( :( :'( Czasami myślę, że juz nikogo nie spotkam:(

Gość jesuis
Dlaczego chcesz w tak mlodym wieku przekreslic siebie i zyc dla innych(patrz dziecko)??

Gość n bnb
a ja bym nie chciał mieć dzieci.

Gość elantonio
znajdziesz znajdziesz, bez obaw 24 lata to jeszcze młodość ; ) i ja moze nawet kiedyś znajdę kogoś ; )

Gość kobieta.24
ponieważ odczuwam już potrzebę wicia własnego gnizadka:( myślę, że z wiekiem coraz trudniej będzie mi spotkać właściwego mężczyznę do bycia razem i założenia rodziny - mam chyba szczęście do poznawania zajętych facetów:(

Gość Halinikahxc
a byłas juz w stałym związku?

Gość ----phi
pewnie szukasz faceta z kasą jak Gates i urodą filmowego amanta. Może znajdziesz...

Gość Justynaa23lata
Ja tez juz szukam stałego związku moze szukasz w nieodpowiednich miejscach?Ja szukam wszedzie dosłownie :)

Gość kobieta.24
byłam już w stałym związku - gdy spadają tzw. różowe okulary przychodzi czas na głęboką miłość - w naszym przypadku było to już niemożliwe... ja nie jestem idealna - on też nie musi być, ale powinniśmy do siebie pasować...

Gość kobieta.24
Justynaa23 - znasz jakieś miejsce, gdzie spotykają się mili, wolni mężczyźni?:)

Gość symetria hash
a jak wygladasz ? jestes szczupla zadbana kobieca ? ladnie sie usmiechasz, ubierasz kobieco, podkreslasz talie ? nie palisz, jestes uczuciowa inteligentna i wyksztalcona ? jesli taka jestes to zapewniam ze nie bedziesz sama ;-)

Gość Justynaa23lata
Ja poprostu staram sie jak najwięcej wychodzic z domu wszedzie bywam i szukam naprawde wszedzie na uczelni,w bibilotece,na spacerze wsród znajomych na zakupach na necie na jakies imprezie

masz 24 lata jesteś młoda ;) znajdziesz miłaośc ale nie na siłe sam sie znajdzie

Gość symetria hash
Justyna a jaka jestes z ZEWNATRZ ?

Gość Justynaa23lata
Usmiecham sie rozmawiam miło jestem otwarta na znajomosci nic na siłe wtedy sie uda tzn ze jak od razu nie oczekuje ze osoba mi sie spodoba na tyle ze sie szybko zakocham bo czasem trzeba czasu aby sie rozwineło cos głebszego nie zawsze jest tak ze od razu bije szybciej serce

Gość jesuis
symetria, wiekszosc cech jakie wymienilas dotyczy wygladu zewnetrznego, wiec sugerujesz, ze jesli kobieta jest ladna, to sama nie bedzie. Tylko dlateczego 90% przecietnych z wygladu ludzi jest w zwiazkach, a ladne kobiety sa czesto same?

Gość symetria hash
moze przesadzilem, ale wyglad jest bardzo istotny. to, ze ci bardziej atrakcyjni co wiesz sa sami, moze spowodowane jest tym, ze maja nieciekawe wnetrze poza fajnym opakowaniem. ale latwiej jest atrakcyjnej szczuplej dziewczynie byc z kims niz kaszalotowi - takie jest zycie i kazdy o tym wie przeciez

Gość Justynaa23lata

Gość Rece opadaja SRUUU
kolejna lasencja ktora nie mysli o wlasnym zyciu....

Gość KlaudiazBB

Gość
Jakieś 4 lata ci zostały. Później faceci będą Cię unikać, bo "ta to wygląda jakby męża szukała" :P

Gość głowa do góry
dziewczyny nie szukajcie miłości na siłę jasne fajnie mieć kogoś ale niech to będzie KTOŚ nie byle kto... znajdzie się napewno...

Gość to tylko jaaa23
24 lata.. hmmm to niedlugo a ja doszlam do wniosku ze trzeba korzystac z zycia :) tzn nie szalec z iloscia partnerow ale pojechac to tu to tam, porobic to i owo :) Wiec o dzieciach pomysle tak po 30stce

Gość tomek z wawy
moge z toba sypiac dopoki nie założysz rodziny

Gość nie sypiajacie z nikim bez
milosci. zaden facet nie chce miec kobiety co miala wielu partnerow lub zna smak seksu bez milosci

Gość tomek z wawy
spadaj zazdrosna kwoko

niech sie dziewczyna szanuje i nie puszcza, niech nie pozna smaku szybkiego seksu i przygod seksualnych, niech bedzie w miare niezbrukana i nieskalana, w miare cnotliwa

Gość tomek z wawy
zrób z niej starą panne tak jak z ciebie ktos zrobil

stara panna bedzie jak sie pusci, jak przestanie byc porzadna kobieta poprzez sprobowanie seksu dla seksu