Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TYLKO FIGURA SIE LICZY

ODWIECZNY TEMAT FIGURA CZY TWARZ U KOBIETY WAZNIEJSZA????

Polecane posty

Gość piw0sz
skad sie bierze taka zapasc ??

Gość jolka ala rutowicz
powiem tak na dlugie pazurki i solarke latwo zdobyc meza na bank i zajsc w ciaze ja tak zrobilam i zyje w luksusie ,a tak bym klepala biede .i jestem brzydka z twarzy ale sliczna z zadka:D

Nie no, czemu bleeee? Jak komuś się tak podoba. W sumie może lepsze sylikonowe cyce niż płaska klata, nie? To jest takie bardziej "wyjściowe":D Osobiście uważam, ze ładna kobieta to jest taka, która nie straszy gębą, ma sympatyczne rysy, dba o siebie, ma ładną figurę i potrafi się dobrze i oryginalnie ubrać. Czasami ktoś się wydaje przeciętny, a jak ma dobrą figurę, ładnie się ubierze, uczesze i umaluje, okazuje się, że wygląda rewelacyjnie.

Gość piw0sz
play nie mowie o wygladzie tylko orozumie, skad sie biora tacy rodzice nic nie wpoili??

Gość gość
Jolka z BB to akurat ma swój rozum. Ja w niej przynajmniej dostrzegłam dużo pozytywnych cech;)Ja dorastając przebywałam w towarzystwie typowych dziewczyn dresiarzy...coś takiego jak Deska opisała, że widziała w centrum handlowym i....z żadną, ale to z żadną nie dało sie poprowadzic normalnej rozmowy. I to mnie dziwi, bo ja rozumiem że ktos nie ma wykształcenia....że jest po podstawówce, albo konczy cos zaocznego za pienądze mamusi, ale kurde....pewnych rzeczy człowiek sie uczy z TV, z internetu, a te zdzirki z ktorymi sie prowadzałam to one ani beee, ano meee, one nie wiedziały kto jest premierem w kraju:o:o:oJakbym byla facetem, to bym takiego półmózga nawet wydymać nie chciała.

Gość piw0sz
mam kumpele co ma 22 latka, jej rodzice siedza za granica od kiedy ona ma 14 lat, od 16 roku zaczela chodizc na solke i tak do teraz. ryj ma tak zniszczony ze szkoda gadac od solki. latem słonce na oliwke a zima solka i tak w koło 6 lat. wyglada jak by miala z 32 lata

ale jeśli sama dobrze się z tym czuje, to ok:O

Pozdro - takie laski co ani meee ani beee to zwykle dymają też kolesie o podobnych horyzontach.

Gość gość
Hmmm, teraz tak sobie myśle, że chyba jest wiecej ładnych, głupich lasek niż łądnych mądrych.

Kurde, ja mam tak szeroki horyzont, że mnie nikt nie dyma:P Ja nie twierdzę, ze ktokolwiek, kogo widziałam jest głupi:O I że to były dziewczyny dresiarzy. Wręcz przeciwnie, prowadziły się z jakimis dzianymi panami po 30. Tyle, żeby zauważyłam, że ten biust zupełnie nie pasował do ich sylwetki, więc raczej nie miał szans być prawdziwy, A biorąc pod uwagę fakt, że ogólnie były bardzo wypindrzone, miały drogie ciuchy, a jedna była po operacji nosa tez, uważam za logiczne, że cyce pochodziły z operacji. Akurat naturalny biust od sztucznego różni się głównie... tym, co babka ma poza cycem:) Tzn. wiadomo, ze przy pewnym typie sylwetki samo z siebie tak nie urośnie:)

często jest tak,że kobieta nie jest \"ładna\" według jakiegoś tam szablonu, ale ma w sobie \"coś\" co nie pozwala oderwać wzroku.Lepiej być interesująco brzydką niż banalnie piękną.

Gość piw0sz
deska, nie myslałas o sylikonach, to chyba nie tak drogie a dowartosciowało by twoja osobe wiec moze warto .??

Wiesz, gdybym sobie chciała zrobic sylikony, to nawet nie musiałabym za nie płacić:) Ale nie chcę robić sobie żadnej operacji plastycznej, już i tak jestem stare próchno, ładniejsza już nie będę i nie mam po co. Zresztą nic nie nadrobi mich braków psychicznych:classic_cool:

tak na prawdę najważniejsze jest wnętrze;)jak kobieta jest burą suką to i piękana buzia nie pomoże...

chyba mix z wszystkiego jest wazny aco do piersi ...... powyzej b w rece nie trzymalem i zawsze bylo fajnie , wiec chyba nic nie musi a wszystko moze byc akceptowane no moze jedna rzecz zawsze wazna

desko..jesteś chirurgirm plastycznym?a zechciałabys tak pro bono?;)

Gość piw0sz
no tak jak sie ma 40 dychi i 2 dzieci, cały dzien w garach to poco