Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TYLKO FIGURA SIE LICZY

ODWIECZNY TEMAT FIGURA CZY TWARZ U KOBIETY WAZNIEJSZA????

Polecane posty

Gość gość
No wiesz?:D:D Ode mnie bys dostał plaskacza na 1000% za takie słowa:DMusisz to odkręcić jakoś.

Gość piw0sz
tez tak mysle bo jakas na fochu caly dzonek. ehhh nie dotarło dno niej ze to bylo kiedys a teraz jest inaczej.

Gość piw0sz
ale text niezly conie :), ide otworze se piwko.

Gość piw0sz
ale lipa, mam blanta nie mam ognia musze cisnac do auta.

Gość gość
Z tym braniem to Tamari masz racje, ale to tak jak Melani napisała - worek na sperme, nic dodać nic ująć....bo z drugiej strony, ile razy sie zdarza, że przystojny chłopak ma bardzon przecietną dziewczyne.....no całe mnóstwo razy! Dlatego, że na dłuższą metę liczy sie cos takiego jak gust indywidualny, ktory często jest dziwny no i jakkolwiek oklepanie to zabrzmi: zalety ducha:P

Gość gość
Zresztą...bezs sensu...gubie sie już w tych moich przemyśleniach.Ja lubie ogólnie ładnych ludzi i myśląc: \'ładny\' mam zawsze na myśli kogos o ładnej buzi, jakoś tak już mam.

Gość gość
Aha, i zapytałam właśnie mojego lubego i 2 kupli na gg i odpowiedzieli, że woleli by kobiete o ładnej twarzy:P:)

Gość piw0sz
bo to bylo tak ze laski mialem tylko poto azeby spuscic z kija, ale z jadna posmigalem dłuzej, byla madra zgrabna ciemna cera długie czarne włosy 75c hmmm udane pozycie sexulane i poco szukac dalej.

Gość WIZAZYSTKA Z KOZIEJ DUPY
pozdro bo wisz tak swiat zbudowany jest ze wolimy parezc wizualnie na tych co budza w nas przyciaganie a nie przeciwnie,jadac autobusem patrzymy,obserwujemy tych ladnych a nie brzydkich raczej

Ej, ludzie, ludziska... A wiecie, ile dzisiaj widziałam świetnych lasek, z megacyckami? W ogóle sie nie patrzyłam na ich twarze:P Chyba to fakt, że coraz więcej kobiet robi sobie sylikony. Jeszcze 2-3 lata temu mało było bardzo chudych kobiet z cycami pod szyją:classic_cool: Ale niestety... zgrabne i do tego ładne tez widziałam:O Tak że nie pocieszam się tym, że na głowę zawsze można zarzucić worek, bo jakbym sobie go zarzuciła, to i tak lepiej by nie było:)🖐️

Gość piw0sz
ha wiedzialem a wiecie czemu pisza tu pajace ze wola szczupłe z bylejakim ryjem, bo chca je tylko wydemac i tyle nic pozatym , wiadomo ze sie fajniej rucha szczupła bozna ja manipulowac w dowolna strone i tkaie tam noge zarzuci i wogle grubas tego nie zrobi.

Ja myślę że ile facetów ,tyle kanonów piękna,dla mnie osobiście twarz jest ważnijesza, jeżeli jest pasztet to już takim pozostanie...chociaż jest wielu zboczeńców...:D

Gość piw0sz
ja tez jestem za sliczna buzka nad reszta mozna popracowac.

Gość gość
Decha----silikony to raczej jeszcze nie norma w Polsce. Raczej bardzo mały odsetek kobiet sobie robi operacje. Te co widziałas raczej miały naturalne:PWiem, wiem, jeszcze gorszy ból.:P

Gość kamil h
a tam sliczna buzia w koncu przeminie ,a co to sliczna buzi niby ?nawet brzydula moze nas zauroczyc np ladnymi wlosami,ladna zdrowa cera i juz sie wydaje sliczna

co z tego że w wieku 20 lat ma zajebistą figurę ale po ciąży może się okazać że już nawet zgrabne nóżki i fajny cycek nie pozostał...:D

Gość piw0sz
co prawda to prawda uroda minie alefajnie jak za młodu jest fajna laseczka.

Gość gość
Tamari--> a mój facet ma kumpla, ktory w kwietniu bierze ślub z tlenioną blondyną o szpetnej twarzy, super figurze, ale do tego głupiej jak but. Po prostu z taka głupotą sie w życiu nie spotkałam, a sporo widziqałam. Laska gada tylko o tipsach i układaniu włosów przysiegam. A ten chlopak jest przystojny i nteligentny jak diabli. Do bólu ewidentny przykład tego, że miłość jest slepa:D

jeżeli tak uważasz...:D jeżeli jest ładna to ładną pozostanie a że starsza...zawsze ładna:D

ja powiem tak: wszystko jest względne. na jakieś diskobandżo nie podejdziesz to dupeczki choćby nie wiem jaką buźkę miała, jeśli jest szersza niż wejście do remizy tak samo nie umówisz się z taką, co dupkę wypnie i cyc pokaże, ale ryłko tylko flage na morde i za ojczyznę, bo gdzie się z taką pokazać. wyjątkiem jest stan zupełnej utraty świadomości w wyniku nawalenia się pitnym lub suchym dopalaczem :P

to zależy co dla kogo jest ładne...moja mama ma piękną twarz mimo piędziesiątki na karku:)

Ale to były takie wyfiokowane pindzie na zakupach, widziałam dziś jedna taką, która na 99% miała sylikon, a druga po takiej solarce, tak wychudzoną, wymalowaną itd., że wyglądała jak 100% lalka, w ogóle jakby nie miała skóry, tylko lateks na twarzy:) W sumie na pewno podobałaby się prawie wszystkim samcom, i była nieźle zrobiona, choć dla mnie trochę przegięta. Ale na 100% miała sylikonowy biust i do tego op. plastyczną nosa. Takie rzeczy widzę z daleka:classic_cool:

Gość kamil h
mowie wam tylko super dupa do wydymania sie liczy;-)

Gość piw0sz
nom trafiaja sie takie idiotki. a teraz pytanie. czemu tkaie sa??, miały ciagle mierne w szkole?? nieczytały ksiazek, nie ogladaja tv, bo sa takie co nie wiedza nic poza pazurami np jolka big brother