Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciągle czekam

Ciągle czekam aż sie do mie odezwie

Polecane posty

Gość ciągle czekam

chocby na gg ale on ma mie gdzies nawet jak ja zagaduje....no chyba ze chce mnie przeleciec znów to sie odezwie zeby ustalic kiedy i gdzie :( nasze rozmowy są tylko o sexie albo o mojej naiwnosci i głupocie :(

Gość ciągle czekam
wiem:( i nie potrafie przestac o nim myslec, kochac go i sie uwolnic....

kurde, skoro widzisz, ze taki uklad jest dla Ciebie krzywdzacy, to czemu nic z tym nie zrobisz? nie mowie, ze to bedzie latwe, ale pomysl, czy nie warto przemeczyc sie i zmienic sytuacje.

nastepnym razem umow sie, ale nie przyjdz. potem nie odpowiadaj na telefony ani na wiadomosci. mozesz dodatkowo wyslac na to spotkanie jakiegos paszteta plci meskiej o orientacji homoseksualnej zamiast ciebie.

Gość ciągle czekam
wiem, wiem o tym wszystki a jednak chyba nadal sie łudze:( i jeszcze to ze jak sobie postanowie ze koniec, mówie mu o tym, przestaje sie do niego odzywac....to za jakies czas on sie odzywa, rozmawiamy i ja pękam :(

"i nie potrafie przestac o nim myslec, kochac go i sie uwolnic...." to uswiadom sobie, ze jestes dla niego tylko kawalkiem miesa do wyruchania. brutalnie, ale szczerze. inaczej sie nie uwolnisz.

Gość ciągle czekam
to wszystko cholernie boli :( ja nigdy nie miałam powodzenia, zawsze taka strasznie cicha szara myszka...to przy nim nauczyłam sie inaczej ubierac, malowac, podobac sie sobie , to mój pierwszy partner ...z nim przezyłam pierwszy raz...

Gość sandra 11111
nasteony slodka idiotka, albo to jakies prowokacje, bo az szkoda mi slow:)))

Gość ciągle czekam
wiem , ze jestem załosna...naiwna i głupia :(

ja juz to wiesz, to przestan taka byc. on cie ciagnie na dno. on ma cie za nic - czy to niczego nie zmienia?!

wiesz ze jesteś złaosna i głupia to czego oczekujesz ??? aż dziwne że jeszcze czekasz na takiego dupka dzieczyno szanuj sie