Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagodziana25

jak wam sie podobaja moje cycuszki?

Polecane posty

Gość ja nie lubie
Te piersi nie sa modelowe, ale przeciez nie kazda z nas jest aktorka i musi miec rewelacyne piersi, wiekszosc kobiet takie ma widzialam girsze

Tamari, sorry, pytam się, bo.... jak w mordę strzelił, ja mam identyczne:O Nawet kolor się zgadza, po prostu wszystko:O Co więcej, mam nawet identyczną sylwetkę. teraz jestem wychudzona nieco, ale po prostu taka jest moja naturalna sylwetka. I mi się wydaje, ze moje cyce sa obwisłe jednak, właśnie przez to, ze wyglądają identycznie, czyli że u góry jest ich więcej. Jeszce 3 lata temu były dokłądnie okrągłe i ładne, a teraz wyglądają jak u tej kobiety, a za kilka lat będą pewnie wisieć do oasa...:o Przysięgam, gdybym tak usiadła, zrobiła sobie zdjęcie, i Ci je przysłała, sama byś zobaczyła:o

Gość gość
Jak u góry jest wiecej, to jakim cudem mogą być obwisłe? To przecie odwrotnie powinno być, hę? Oj Decha, Decha:D

Gość gość
A Ty masz jakie Tamari?Bo ja mam ws umie podobne do tej laski z pierwszego psotu, tylko że mniejsze troche i chyba jednak troche wyżej umiejscowione....ale też tak sie na boki rozłażą.

Gość gość
O qwa:D:D:D

No bo jak jest więcej u góry, to mi się tak kojarzy, ze cyc jest obwisły, Chodzi o to, że sutki nie są w jego środku, tylko tak zaczynają już obwisać z stronę ziemi. Bo jak jest więcej u góry, to u dołu mniej, nie? To one są niżej niż w środku. Minimalnie, ale zawsze. Ale do tej pory jestem w szoku:O

Gość gość
Oooo, chipsy przyszły :classic_cool:

Tamari nie potrafi opisać swych tzytzów bo nie mieszczą się w żadnych konwencjach najlepiej jak zrobisz gipsowy odlew hłehłehłe :)

Mnie macanie po cycach nie podniecało jak robiłam to sama. Jak robił to ktoś inny, to sytuacja diametralnie się zmieniła:classic_cool: No kurde, gdyby nie to, ze na forum grasują zboki, to bym strzeliła fotę i Wam pokazała, dziewczyny, bo jestem w szoku. Normalnie pierwszy raz widzę kogoś, kto ma takie same cyce. I do tego w takiej samej skali do reszty ciała! I jeszcze się rozebrał!!!!! Myślałam, że takie jak ja się nie rozbierają, bo to może zabić:p

Gość gość
EEE tam...dobre amsz tzytze. w skali 1/10 oceniam 7.5, bo generalnie wole wieksze, ale chyba ocena i tak nie jest zla. Szczerze pisze;)

fote? huuhahahaha na szczęście żyjemy w erze cyfrówek, bo jakby je fotograf zobaczył to by ze śmiechu zapluł ciemnię kawą :D 🖐️

Ej, a uważacie, ze ta kobita ma grube nogi? Np. grube dupsko, albo za grube łydki, takie zwaliste przy kostce?:O No normalnie przysięgam, że jakby jej odciąć ryja i trochę oszpecić ciało:p ty bym była ja w 100%:( Dla mnie ta baba wygląda dziwnie. W sumie nawet mam podobne włosy, tylko innego koloru:O

Gość piekny dzolo
kochana,troche kremiku ujedrniajacego!!!!!!!!!!!!karmilas dzieci tak??

Gość a jarek
kak to jest ze dajesz rade na kilku topikach?

Gość a jarek
ta co zabila swojego kuzyna spi?nie wiecie?

A tam, ok. Mówię Wam, ze dla kobiet może to jest ok, ale dla facetów na pewno nie, bo ciągle mówią, co myślą o deskach. A ja mam taką figurę jak ta baba, a jak utyję, to tylko w tyłku, cycki jak sie powiększą, to minimalnie i w skali całego ciała wyglądają tak samo. I dodatkowo przez to, ze mam identycznie małe suty, wyglądam jakbym była niedorozwinięta:O Ale to już koniec o mnie:classic_cool: Zanim ktoś zobaczy te cyce, najpierw musi przeboleć zrytą psychikę i krzywą twarz:classic_cool:

Gość a jarek
deska-to sie ciesz ,po co ci balony?

Hej, ale co do autorki topiku i obwisłych cyców. Widze to też po sobie, bo moim zdaniem moje cyce też są obwisłe, właśnie dlatego, dlaczego pisałam- to, ze kremy ujędrniające nie działają, to wie każdy:P ale ćwiczenia tez nie zawsze. Ja im bardziej ćwiczę klate (dzisiaj 1,5 godziny na siłce:classic_cool:) , wydają mi się one coraz bardziej obwisłe:o Rozpacz.