Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janeczka987654

ciąża pozamaciczna...objawy jakie?

Polecane posty

Gość janeczka987654

ciąża pozamaciczna...objawy jakie? napiszcie coś...czy krwawienie lekkie od owulacji aż do ...27 dzień może być objawem? zazncazę, że mam załozoną wkładkę domaciczną od ponad 2 lat...

Gość nie miałam
ale słyszałam, że pozamaciczna to wielki ból Wkladki też nie używam, ale z kolei czytałam w literaturze, że takie rzeczy jak Twoje krwawienie mogą się zdarzać przy wkładce, wcale nie musi to oznaczać pozamacicznej ciąży, wkładka się przekręciła albo coś. Na pewno musisz jak najszybciej skonsultować się z lekarzem. Bo tylko on prawdę Ci powie.

Gość miałam
w terminie miesiaczki test pozytywny ale jednocześnie krwawienie ,plamienie w 6 tyg usg nie pokazuje ciązy w macicy konieczna operacja lub zabieg laparoskopem po prostu koszmar najgorszemu wrogowi nie życzę

I ja tak miałam. 2 testy jeden po drugim, 2 krechy, 3 test nie wykazał nic,w miedzyczasie krwawienie ginekolog zrobił usg, w macicy nic, w prawym jajowodzie zarodek,ok 7 tygodniowy. Upragnione dziecko, które było długo oczekiwane, operacja, płacz..... Potem okazało sie po operacji, ze jestem tez w normalnej ciazy, w 5 tygodniu . W ciazy mnóstwo problemów.. rosnacy brzuch, bolaca blizna po operacji...ciagle szpital bo ciagle zagrozenie poronieniem. Ale to juz za nami. Nikomu nie zycze tego co sie wtedy przezywa!

Gość janeczka987654
byłam u lekarza parę dni temu...przepisał mi hormon:]ni cnie stwierdził, a ja jakos się boję...nie wiem czy to nadal krwawienie czy początek miesiączki...a plamienia znam chyba każdego rodzaju przy wkładce:)ale to chyba jest inne...