Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mutantka

proszę o pomoc - lekarz, ortopeda? Kręgarz? chirurg?

Polecane posty

Gość mutantka

Od dziecka mam ogromne bóle w odcinku lędźwiowo-krzyżowym. Ostatnimi czasy nasiliły się tak potwornie, że poleciałam na RTG. A tam.... wyszło, że mam 6 zamiast jak normalny człowiek 5 kręgów lędźwiowych. Ale w zasadzie to lekarz nie wie czy ten 6 kręg to jest kręg czy odprysk od kości ogonowej, który się przemieścił i nie ma mowy o operacji, bo to BŁAHOSTKA i w opisie mam, że w zasadzie jest wszystko w normie. A ja juz nie wyrabiam z bólu. Co jest kurde normalne? Gdzie szukać pomocy? W moim rejonie nie ma żadnego specjalisty. Najbliższy w Warszawie. A i tak nie wiem do kogo się udać. Może ktoś by mi zechciał doradzić.... będę wdzięczna.

Gość Nie ma potrzeby
poszukaj wiec dobrego specjalisty od masazu

Gość to jaki masz problem

mutantka też tak mam, ze mam więcej kręgów i żyję :) Byłam już u ortopedy, nawet miałam jakieś zabiegi na kręgosłup, ale nic tak nie pomaga jak REGULARNE ćiwczenia- poszukaj w internecie , na pewno jakieś znajdziesz... Na masaż też mozesz iść i daj znać, czy Ci po nim lepiej, moze też się wybiorę... Pozdrawiam!:)

Gość ja mam to samo...........
tylko do tego sztywnieje mi kark boli mnie glowa mdleje slabo slysze idz do masazysty to pomoze

Gość Samo oczyszczanie
I bardzo dobrze słyszysz tylko uparcie nie idziesz i juz:(

Gość mutantka
Ruda, dziękuję.trochę podniosłaś mnie na duchu, bo juz myślałam, że naprawdę jestem jakiś dziwoląg :) Ba, ale faktem jest, że tego bólu dłużej nie wytrzymam. Zamierzam jechać na konsultacje do ortopedy, tylko szukam dobrego, pytam tu i tam, żeby ktoś polecił. Dam znać, jak mi coś pomoże. Gorzej, że to może być jednak odprysk kości i cały czas się przemieszcza. Nie miałam żadnego wypadku. Nie wiem skąd taka przypadłość mogłaby mnie dotknąć?