Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem szalonaaa

jak go nie zobacze to oszaleje

Polecane posty

Gość jestem szalonaaa

rozstaliśmy się a ja go dalej kocham. Z każdym dniem coraz mocniej. Musze go zobaczyć bo oszaleje. Chodze na wszystkie możliwe imprezy do naszych wspólnych znajomych, ale jego nigdy tam nie ma. kręce się koło miejsc w których bywa, utrzymuje kontakty z jego znajomymi tylko po to żeby wiedzieć co u niego. Jedno zdanie z jego imieniem, jedna informacja co u niego pozwala mi przeżyć kolejne pare dni bez niego. :-o kiedyś jak sie rozstaliśmy, odzywał sie do mnie, utrzymywaliśmy dalej kontakt. A teraz cisza. Chce o mnie zapomnieć :-(

Gość anuśkanuśka
dam Ci rade: to Ty pilnuj, zeby go nie zobaczyc. Jak macie byc razem to bedziecie i tak i nie ma sie co katowac na wlasne zyczenie.

A kiedy sie rozstaliscie? Moze Ci w koncu przejdzie... Na pewno szybciej, jak nie bedziesz go widziec na oczy.

Gość jestem szalonaaa
miesiąc temu :-( od tego czasu w ogóle sie nie odzywaliśmy do siebie, a jeszcze nie dawno nie wytrzymał dłużej niż 3 dni beze mnie. Też mialam nadzieje że mi przejdzie, ale z każdym dniem jest coraz gorzej, coraz bardziej tęsknie, coraz częściej o nim myśle. Tak bardzo bardzo bardzo chce go zobaczyć, chociaż z daleka. :-(

A ja \'\'mojego\'\' nie widzialam rok i jest marna szansa, ze kiedykolwiek go jeszcze zobacze. I dalej szaleje...:) Mimo ze juz sie z tym wszystkim pogodzilam, boli.