Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marcinemail

moja EX robi mi wode z mózgu HELP , co sie dzieje ....

Polecane posty

Witam... ze swoją dziewczyną rozstałem sie na święta powiedzmy, ja się bardziej zaangażowałem zraniła mnie bardzo mocno dalej ją kocham... ale już doszedłem do siebie, problem polega na tym że jak ze mną rozmawia to robi to w sposób agresywny, suchy, tak jak by była zazdrosna, ja juz nie wiem ostatnio się pierwsza do mnie odezwała, rozmowa zakonczyła sie stwierdzeniem z mojej strony że nie piwnniśmy ze sobą rozmawiać jakiś czas, ona chciała by wiedzieć co robie z kim chodze i gdzie, czuje że utraciła kontrole nademną, a może dopiero powoli przejżała kogo straciła? a jak ją zapytałem czemu jest na mnie zła odpowiedziała że sama nie wie, ale to powinno być raczej na odwrót, przypominam że to ja zostałem zraniony i to ja powinienem być na nią zły :), wczoraj po naszej rozmowie napisała jeszcze sms w którym pisze że bardzo mnie raz jeszcze przeprasza za swoje słowa, ja tymczasem jestem dla niej niedostępny i nie odpisuje, co się dzieje? mam odpisać na tego sms z przeprosinami? ja się nawet jej lekko boje teraz dlatego że jeszcze w grudniu mówiła że jest ze mną szczęśliwa no cóż zerwaliśmy a teraz co znowu chce czegoś ? ja zaznaczam że jest dla mnie bardzo ważna, ale na pewno nie pokaże jej że tęsknie i pozostanę niedostępny dla mniej.... CO ROBIĆ? odpisywać dać jej szanse ?

Gość nie odpisuj nie reaguj
baby trzeba trzymac krótko, wtedy się starają, jak będziesz za dobry, to znowu kopnie cię w dupę :)

Gość może po prostu zobacz
co będzie dalej, jak bardzo jej zależy. Narazie zachowaj dystans. A swoją drogą..... ech, ile ja bym dała żeby mój ex sie do mnie odezwał :-o

Gość takaja-25
schowaj ten honor w kieszeń dobrze ci radze i nie igraj z uczuciami to mówi co dziewczyna a chłopak by powiedział wal ją miej swój honor człowieku

ignorancja ignorancji.... tylko tyle chłopie...uwolnij się od toksycznej panienki...

Gość takaja-25
widzisz dużo nie trzeba mówić już nademną powiedział chłopaczek co wiedział te wasze mózgi męskie te wasze honorowe postawy pchi...

widzisz .... czyli jednak zatęsknicie po jakimś czasie, :) a to oznacza że muszę tylko cierpliwie czekać... jak jest normalna to też zatęskni, tyle że ja nie wiem czy bende w stanie jej zaufać ... bo okłamywała mnie ... niestety spotykała sie z kolega... podobno tylko kolega... ale wiecie jak jest :)

Z takimi problemami to powienieneś pisać na innym forum, bo kobiety będą z reguły bronić kobiet :) Moja rada - nie dawaj się i trzymaj ją na dystans. Po prostu nie pokazuj, że Ci zależy, a sama wróci do Ciebie w podskokach. Bądź stanowczy i wytknij jej błędy, które popełniła. Powiedz jej przy najbliższej okazji, że nie życzysz sobie takiego traktowania i jeśli macie dalej być ze sobą, to ona musi zrozumieć, że nie będziesz więcej tolerował jej wyskoków.

no może zatęsknimy, ale jeszcze przemyslimy czy aby na pewno warto

@takaja-25 powiedz jaśniej oco Ci chodzi :) ja wcale nie chce jej olać poprostu chce dać jej czas na tyle na ile starczy mi sił....

Gość takaja-25
hehe nie słuchaj faceta nie nie nie zrozum też ją postaw się w jej sytuacji nie bądz egosita i nie podnoś wysoko głowy do góry schowaj ten honor w kieszeń

Gość poiuytrrewq
tak jak koledzy wyzej pisza. Olewka i dystans, niech teraz ona sie pomartwi. Nie sluchaj dziewczyn ktore pisza, zeby schowac honor do kieszeni. Jestes facetem, to ty masz byc gora i kontrolowac sytuacje. Nie daj sobie wejsc na glowe. Oczywiscie tez nie przesadzaj. Troche ja poolewaj, niech sie pomartwi, ale zeby nie pomyslala ze kompletnie ci nie zalezy, bo z tego co widze to chcesz do niej wrocic.

Hehe, to przypomina mi scenkę z aniołkiem i diabełkiem nad głową ;) Ale naprawdę nie słuchaj kobiet. Ja mam swoje lata i mnóstwo takich sytuacji z dziewczynami przechodziłem. Zawsze gdy ulegałem to wychodziło potem na moją niekorzyść. Gdy byłem stanowczy, to same do mnie potem wracały z pokorą.

zasada jets prosta jesli kochasz rob jak czujesz jelsi czujesz ze ci zalezy nie rob czegos przeciwnego..i czynem ja olewasz. To sie mija z celem. I rani te osobe.

Gość normalka
Blah, blah, blah, suka Toba pomiata a Ty jej pozwalasz! Zostaw jesli nie chcesz wyladowac w wariatkowie!!!!

mi na niej zależy .... ale to ona odeszła a teraz zaczyna sie zachowywac jak by nie mogla sobie darowac czegos ... moze doszlo do niej to ze mnie juz nie ma ... a moze ten kolega okazal sie pajacem? a moze poprostu ona lubi bawic sie uczuciami...

ex z reguły tak robią. Nie moga sobie przyjac do łepetynki, ze kocha inna. Wiec zaczyna sie manipulacja.. jaka ja samaaaaaaa I pomiataja facetem masz byc ze mna ja ci dziedziora urodziłam zalosne

tak jak napisałem wcześniej jestem dla niej teraz niedostępny ... z mojej strony bedzie tylko sms na urodziny 19 marca ....

przerabiałam to w sumie i z jednej i z drugiej strony. Nie wiem co Ci doradzić, bo chyba obydwoje sie miotacie. Może sie spotkaj, pogadaj, tylko szczerze i bedziecie wiedziec na czym stoicie i czy jest o co walczyć

Do Skarbie: ja miałam identyczna sytuację...ale z facetem. Bo przecież to on jest ojcem, bo przecież byłam jego żoną...i manipulował mną jak chciał. Ale już koniec.

tez uwazam ze rozmowa. A nie głupie dziecinne zagrywki w stylu macanki publiczne z latwicą...co na sex idzie z kasiastym jak ty szanujesz swoja ukochana? jak pozwalsz na takie cos? a pondato jak ta baba ma honor? ja na jej miejscu rzeklabym: po co chesz to obic? tylko ja zranisz..kolejny raz..nie lepeij pomowic niz robic? sory ale nie licz na mnie A ona jednak miala ucieche z krzydwy twojej ukochanej suka do kwadratu

agrat to rzadkosc bardziej manipuluja baby bo.. chca kasy chca dzieki dzieku miec jego kase-faceta i czuja nienawisc ze to inna jets u jego boku a one takie super laski naj naj wiec jak to czemu nieone?