Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ola1984

Jak mu wytłumaczyć, że nic z tego...

Polecane posty

Hmmm... sprawa się trochę skomplikowała... Mówiłam, tłumaczyłam... Niedawno zrobił to dla mnie: http://pl.youtube.com/watch?v=HFx0JQVoiuc Nie wszystko musi być dla ogółu jasne:-D Teraz zrobił stronkę... i tysiące innych rzeczy, których tu nie dam rady przedstawić... Robi nadal, nie wiem jak mogę mu wytłumaczyć, że nic z tego... Mówiłam, ze jestem z kimś innym... itd....

to piękne:) szkoda, że tak faceci robią tylko jak ma sie innego:) A nie dbaja w ten sposob jak sa z tą kobietą tak razem, w trakcie związku:)

Hmmm... ten typ tak ma i w trakcie związku:-) - wiem od jego ex dziewczyny, która go zostawiła po 3 latach... Zrobił dla mnie papierowego narcyza... Dużo tego było....

Jesli facet kazdej robi to samo...to nie ma w tym prawdy.. widac, ze robito mechanicznie.. kazdej roze.. A np Anna kocha inne kwiaty wiec jej nie moze juz dawac róż tylko te co kocha. Bo inne sa takie same- mdłe,wychowane na tym samym - a ona inna, bo wychowana w innych waunkach niz one:)

wszystkim nagrywał takie filmy? eee to jakos nie przemawia do mnie... Bo jak sie kocha to sie robi dla danej kobiet cos czego sie nie robiło innym.;) np pisze wiersze, robi stronki, pisze piosenke:)

hmmm... wiesz, ze swoją ex rozstał się dość trochę temu.... nie wiem czy dla innych robił coś takiego...

z tego co wiem, to tylką ją kochał i tylko dla niej tak tobił... a teraz zakochał się we mnie... tyle, że ja mam już kogoś...

O kurde, na jakiegoś ciamajde trafiłaś, wcale się nie dziwę, że masz go dosyć :) Co to za facet, który takie rzeczy tworzy? To jakaś mimoza, a nie facet.

wiesz niekazda kobieta kocha muzyke, poezje, kwiaty wiec nie mogl robic podobnego.. robic stronke dla ukochanej konkretnej to cos super a pisac na blogu osobie ale pisac marzac o tej osobie i wpisujac tam osoby z przeszlosci to cos innego zupelnie..

Ale w sumie to szkoda mi chłopaka. Gdyby wiedział co robić aby rzeczywiście Cię zdobyć to byłabyś jego. Niezależnie od tego czy masz faceta, czy nie. To kwestia właściwego podejścia.

Gość poiuytrewq
nie no, takie rzeczy to mozna robic dla swojej kobiety jak sie juz z nia jest. Rzadko ktora poleci na takie zalosne romantyczne proby podrywu, a juz napewno nie ta co ma chlopaka. Ale koles, lol :)

Gość sprawa jest tak prosta że mam
wrażenie, że założyłaś ten temat tylko po to, by się pochwalić. :O Nie mówiąc już o tym, że można zidentyfikować osoby, o które chodzi na podstawie samej historii i tego filmiku. Z czym masz problem? 1. Jeśli masz odrobinę wątpliwości, czy ten z którym jesteś, to ten właściwy, a pan romantyczny coś jednak w Tobie porusza, to możesz się zacząć zastanawiać, czy może jednak... 2. Jeśli wątpliwości nie masz, mówisz to kolesiowi jasno tak długo, aż nie zakapuje. Jak? Właśnie tak - zdecydowanie, jasno, wyraźnie, bez stwarzania iluzji, że może jednak kiedyś... Coś jeszcze?

Rzadko ktora poleci na takie zalosne romantyczne proby podrywu, a juz napewno nie ta co ma chlopaka. Ale koles, lol --pewnie, ale jak tak pokaze ze mu konto urosło.. ze ma wille oj to juz na taki bogaty podryw nie jedna pypcia dostanie, zapenwiam:0

Gość sprawa jest tak prosta że mam
A ja bym chciała, żeby mój (już za chwilę) mąż czasem coś takiego zrobił :) Jest bardzo czuły, ciepły, cudowny w kontakcie, ale takie rzeczy bardziej odkrywcze to niet :D Żeby chociaż jakiś wiersz wygrzebał i mi zadedykował, tak kiedyś lubiłam poezje... No ale nie można mieć wszystkiego, a ja już nie mam 15 lat, żeby się wierszy domagać :P

12:19 o toć toć:P Jak on moze nie dawac Ci tego co lubisz?:P A taka piosenka wpamietaj o mniee.. super;)

fajne ludki,tak słodkie jak te emotki na kafe:) :P ;) moje ulubione:)hihih ma Facio talent:)