Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezwstydność

Dziewczyny bez oporów seks na 1. randkach? Skąd się biorą?

Polecane posty

Gość do nikt
w kutasa się cmoknij

Gość do nikt........
zalezy mi na porzadnej kobiecie, nie chce jakiejs sciery, co sobie szalala

Gość do nikt
jak niczego nie potrafisz, to myślisz że taka durna da się nabrać, oj głupi ci moherze

Gość do nikt
idz sobie takiej poszukaj wsrod amiszow:D napewno ci przypasuje, przedzialek na bok, suknia do samej ziemi zaslaniajaca praktycznie cala powierzchnie ciala, oczywiscie brak makijazu ..przeciez nie moze powokowac .. inaczej bys zatlukl:Ph

Gość do nikt........
nie chce takiej co sie szmacila

Gość ty się szmacisz takim
pisaniem cieńki Bolku

Piosenki dobre do tanca, na imprezki klubowe..znacie jakies fajne??? Ja lubie Missy Elliott-Work It ;-)

\"Jak to jest w ogóle możliwe, że po tak krótkim czasie kobieta jest w stanie się rozebrać przed facetem, którego praktycznie nie zna i przede wszystkim nie kocha? Ja rozumiem 2-3 miesiące, gdy już jest miłość itp.\" ___________________________________ głupi temat ja akurat nie widzę w tym nic złego i dziwnego

Sorry za poprzedni post, nie chcialam go tu wkleic ale komp mi siada i prosze. Co do tematu, to kazdego indywidualna sprawa co robi ze swoja dupa. Jedni sa switoszkami jak autorka;-P inni mniej pruderyjni. A swoja droga czego sie wstydzic? zdjac majtki? hehe

Gość do nikt........
na nagosc z nieodpowiednia osoba to nie jest rzecz porzadna, a kobieta powinna sie dobrze prowadzic

Moim zdaniem niektorzy sa zaj nietolerancyjni, w palach wam sie nie miesci ze seksem mozna sie bawic, ze nie potrzeba do tego milosci po grob, smieszne to troche hehe i wcale nie uwazam ze dziewczyny ktore maja wielu partnerow na koncie to jest gorsza kategoria. Po prostu bawia sie a jak kiedys sie ustatkuja to przynajmniej ich nie nosi bo sie wyszalay za mlodu. Kazdy ma prawo zyc jak mu sie podoba i dawac tak szybko jak ma to chec:-P A ile masz lat autorko????

Gość do nikt........
zalezy mi na ladnej i porzadnej dziewczynie

Gość do nikt........
no kazdy ma prawo, ale ja mam prawo nie byc z kobieta, co miala wielu partnerow i szybko im dupy dawala. mam prawo szukac porzadnej, cnotliwej kobiety

Gość do nikt........
co wam przeszkadza? ze chce miec porzadna kobiete? nie musi byc dziewica, nawet lepiej niech nie jest, ale ma byc porzadna i nie dawac latwo dupy

Gość jak jesteś mistrzem w
trzepaniu konia, to się w kutasa cmoknij

Gość do nikt........
mialem 3 partnerki, mam 25 lat

Gość Hipek
Nie wolno oceniać Kobiety po ilości partnerów i po tym jak szybko uprawiała seks z kimś,tylko po tym jaką jest wewnętrznie osobą.Żeby powiedzieć coś,trzeba najpierw poznać Tą Osobę.

Gość Hipek
Osobą*

Gość dsfds
po chooja zes cepie stary watek na wierzch wyciagal? "Nie wolno oceniać Kobiety po ilości partnerów i po tym jak szybko uprawiała seks z kimś,tylko po tym jaką jest wewnętrznie osobą.Żeby powiedzieć coś,trzeba najpierw poznać Tą Osobę." nie pierdol, szmato 🖐️

Moze dlatego, ze niektore dziewczyny uprawiaja seks dla wlasnej przyjemnosci, a nie poswiecaja swoj wianek temu komu wypada.

widzisz jakos nikt nie chce sie poswiecac dla anty-szmaciarza i potem masz problem, z tymi amiszami to byl niezly pomysl

Gość demira
ciocia Miecia - a kto tu mowi o poswieceniu dla kogos? Ale do cholery, nie macie do siebie szacunku, zeby tak z pierwszym lepszym do lozka isc?

Gość oj nie przesadzaj.....
zapraszam na topik 30-stoletnie dziewice

Gość demira
nie bierz wszystkiego doslownie. nie znasz faceta, a idziesz do lozka :o troche szacunku

do Bezwstydność: \"A moralność, szanowanie się? A duma z bycia porządną, cnotliwą, dobrze prowadzącą się kobietą z klasa, damą?\" A może należałoby dorzucic do tej szczytnej listy cos takiego jak kobieca intuicja??? Moim zdaniem jest wazniejsza niż 3/4 cech które wymieniłaś. Tak się składa, że nie jestem osobą specjalnie \"cnotliwą\", ale też nie rozpustnicą - mam 27 lat i spałam w zyciu z 4 facetami - to chyba jakis rekord raczej nie jest. Ale: - z pierwszym swoim facetem chodziłam 8 miesięcy, przespałam sie z nim po tych 8 miesiącach i tydzień później mnie zostawił - z drugim - to nawet nie był mój chłopak - kumpel, znaliśmy się kupę czasu, super facet, byliśmy przyjaciółmi i kiedyś \"tak wyszło\" :-) przespaliśmy sie ze sobą, a potem znowu, i znowu... i tak przez półtora roku - i ani przez chwilę nie byliśmy parą!!! (oczywiście żadne z nas nie miało nikogo wtedy) - można to nazwać przyjaźnią erotyczna czy jak kto tam chce - tak czy inaczej za kazdym razem było BOSKO!!! - trzeci - przespałam się z nim po 10 dniach znajomości (6 randka jak dobrze pamietam) - byliśmy razem następne 4 lata - czwarty - przespałam sie z nim od razu - w grę nie wchodziły zadne przyzwoitości moralnosci itp - po prostu od początku, od kiedy go zobaczyłam, wiedziałam że chcę tego - wiedziałam że błyskawicznie wylądujemy w łóżku, bo czułam, że tak ma być i koniec - nie żadna tam miłośc i te sprawy - po prostu wiedziałam, że tak ma być i koniec; możecie sobie mówić, że się puściłam i że faceci nie szanują takich kobiet, ale prawde mówiąc g***** mnie obchodzą takie opinie z tego prostego powodu, że od tamtej nocy jestem z tym facetem (prawie 4 lata już), a od 4 miesiecy nosze jego nazwisko :-D Dlatego uważam, że tam gdzie w grę wchodzi intuicja - należy wszelkie konwenanse mieć w głębokim poważaniu i tyle!