Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość startrek

CZY MOZLIWE ZE JESTEM W CIAZY???

Polecane posty

Gość startrek

Witajcie.Moje sytuacja wyglada nastepujaco.Jakies dwa lata temu przy zabezpieczaniu gumkami zaliczylam z chlopakiem wpadke.Na moje szczescie ciaza okazla sie pozamaciczna,a ja zaczelam dla wiekszej pewnoci brac tabletki.We wrzesniu je odstwilam,poniewaz strasznie przytylam i chcialam dac organizmowi troszke odpoczac,w tym czasie znow przerzucilam sie na prezerwatywy.Po odstawieniu mialam jedna miesiaczke.Teraz czekam na druga ktora sie juz dosc dlugo spoznia.Seks uprawialam zawsze z zabezpieczeniem,ale raz mialam sytuacje w ktorej facet lezal przytulony do mnie nago,ale juz po wytrysku.Test zrobilam,wynik negatywny.Mimo to zdarzalo mi sie juz kilka razy rano wymiotowac.Czy sa tu jakie szanse na ciaze?? Czytalam ze testy potrafia sie mylic,ale chyba nie az tak...

Gość ULUNIA
czesc, jesli po odstawieniu zawsze uprawialas seks z zabezpieczeniem,ktore ani razu nie zawiodlo to nie masz sie czym martwic, jesli przytulil sie do Ciebie po stosunku to przeciez wcale nie oznacza, ze dostala sie ona do pochwy.. poza tym zrobilas test- negatywny..jak dla mnie 100 % pewnosci, bo nie jest tak latwo zajsc w ciaze, moja kolezanka zabawiala sie z chlopakiem,ktory robil jej dobrze palcami na ktorych podobno b.czesto mogl miec sperme..do tej pory nie jest w ciazy ;) nie masz sie czym martwic, a te wymioty to albo ze stresu i sama sobie je wyczrowalas;D albo jakas niestrawnosc.. pozdrawiam.

Gość zadymiara
raczej nie.ale jak odstawilas tabletki to mozesz szybko zajsc

jak sie odstawia tabletki to bardzo często pojawiaja sie zawirowania związane z okresem i możesz np przez 50 dni go nie dostać w ekstremalnych przypadkach okres musi być wywoływany lekami/zastrzykami tak więc skoro test był negatywny to pewnie te zawirowania pojawiły sie również u Ciebie

a z tego co piszesz, ze \"od września miałaś tylko 1 miesiączke\" to na bank masz rozjebany organizm :D bo 1 miesiączka w ciągu 4 mscy to nie jest normalne :P

Gość startrek
uff troche mnie pocieszyliscie :) wiem,ze nie jest normalne ale bylam u gina i kazal czekac na pojawienie sie miesiaczki...tylko ja sie przerazilam ze moglo sie cos pzredostac do pochwy,ale jzu jestem troszke spokojniejsza...dzieki:)

hmm jakiś dziwny ten gin :O bo co jak co ale 4 msce z 1 okresem to nie jest normalne :)

Gość Startrek
Nie bylo jednak tak do konca... Tabletki odstawilam w listopadzie i w grudniu dostalam normalnego okresu juz bez brania tabletek. Przyszedl o takiej porze jak zawsze przy braniu tabletek. Skonczyl sie jakos 13stego grudnia. Ale tak, stosunki odbywaly sie w prezerwatywie... byl to nawet stosunek przerywany. Wiem ze szansa jest dosyc mala ale jednak sie troche martwie. Przez te wymioty wlasnie, ktore zdazyly sie kilka razy... Test zrobilam na drugi dzien po tym kiedy powinna wystapic miesiaczka, wiec chyba jest wiarygodny? Pewnie to ze teraz @ spoznia sie juz 4 dni to wplyw przede wszystkim odstawienia tabletek i stresu...