Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość symetria hash

co kieruje ludzi aby poznawali sie przez net ?

Polecane posty

Gość to tylko jaaa23
aaa :P a niech ktos mnie oswieci skad sie wzielo powiedzenie o tracaniu myszka ?? :D "przeciez to o wiele lepsze niz poznawanie w necie, to trąci troche myszką"

Gość to tylko jaaa23
ja trącam myszką o fotel:p

Gość bo jak się do takeiej
podchodzi to czuć zapach halibuta a przez net nie :(

Gość to tylko jaaa23
haha bardzo smieszne :P

Gość hmmmeeeee
"medium [łac., ‘środek’], osoba wykazująca zdolności parapsychiczne (np. telepatyczne); w spirytyzmie osoba, której przypisuje się zdolność obcowania z duchami, pośrednicząca między światem materialnym a światem duchów."

hmmmeeeee gratuluje wąskiego zasobu współczesnego języka pojęć to się wtórny anaalfabetyzm nazywa:P

Gość fiolet
To zależy co są oni całkowiće samotni czy też nie. Ci samotni dlatego bo hoć trochę nie kcą być samotni. Natomiast ci nie samotni dlatego bo kcą znać jeszcze więcej ludzi.

Gość aala co jej odwala
symetria ti po chu,,, tu siedzisz i sie udzielasz jak nie jestes paszteciara ? pokrecona masz logike

a ja uwaz ze ludzie na necie poznaja sie z kilku powodow:) 1 brak czasu wiec zasiadaj do klawiatury o 22 lub 23 2 wygodnictow 3 samotnosc i nie wiedze w tym nic zlego:) w realu tez pozanje sie kupe ludzi i nie kazdy do siebie pasuje a jesli to juz sie zdarzy dlaczego nie mialo by sie zdarzyc na necie :) pozdr

Gość ja mysle ze jestes glupia
Poznałam swoją miłość przez internet był to przypadek.Nie jestem brzydka gruba ani głupia. za Rok kończe prawo mój chlopak jest szanowanym inforamtykiem jest przystojny i elokwentny.Poprostu oboje nie jestesmy tacy prosci i powierzchowni.Pozdrawiam

Gość justi83
ja poznalam moje kochanie na sympatii:) jestesmy juz ponad rok razem i sie kochamy :) co w tym zlego?? pozdro

Gość ja mysle ze jestes glupia
Miłości internetowe górą! Jak sie komus nie podoba niech celebruje samotnosć albo szuka ksiecia z bajki. :) Kim Autor w ogóle jest zeby oceniac?

Gość krzysiek pysiek
ja szukam w necie z jednej prostej przyczyny : mieszkam praktycznie na wsi (w malej miejscowości) gdzie raczej nie ma młodych ludzi po 20 stym roku zycia. Nie ma klubów ,fajnych miejsc , nie ma nic. Ale tutaj mieszkam bo tu mam prace. I wielu ludzi ktorych poznalem przez internet pochodzi wlasnie z takich dziur gdzie wieczorami pozostaje internet , TV lub książka.

Gość huhuhuhuhuh
up