Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamunia777

Jak to się wymawia po angielsku?POMOCY!!

Polecane posty

Swinkowaa dawno nie widziałam Ciebie na forum. Wiem, ze mieszkasz w USA. Czy mogłabyś podać mi jakies strony www biur podróży?

ja tak na chwilke, bo szukam prezentu dla malucha :) i nie wiem sama co kupic popatrz na : expedia.com travelocity.com orbitz.com najlepiej szukac przez nich

Gość zahija
podszkol sie w TFLS to sie dowiesz ;)

Gość wredne małpy
jA NIE MOGE WREDNE LAJZY, zamiast krytykowac to moglibyscie pomoc a nie sie wymadrzac, jestescie anonimowi wiec sie wymadrzacie, zeby sie dowartosciowac, tak naprawde podejrzewam ze gówno umiecie. raczej dobrze ze stara sie pomoc dzicku jak umie i sie pyta, bo moglaby to olac i niech radzi sobie samo. Booze az zall dupe sciska jak sie czyta niektore komentarze. Mozesz np wpisac slowko na youtube, czasami slowa sa zawarte w ekscie piosenki i latwiej uslyszec prawidlowa wymowe. Jak twoje dziecko chce poprawic angielski niec oglada bajki po angielsku czy wiadomosci, nawet jak nie bedzie zainteresowane zawsze cos w glowie zostanie, a pozniej latwiej zapamietac slowka jak sie jest osluchanym:). pozdrawiam i powidzenia.

Gość Oblubienica czego nie
I NEED SOMEBODY!!! :D