Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proces7

Historia jednego playboya

Polecane posty

Gość palenie_zabija
poczytam na spokojnie i odpiszę :))

Gość palenie_zabija
cały blog mi się nie podoba, ale ta historia jednego playboya bardzo, szkoda, że całego bloga tylko na to nie poświęciłeś :) nie znam się czy ma szanse, widziałam różne blogi, ale ten należy do tej grupy, które chcę czytać :) zapisałam sobie adres, będę kibicować :) powodzenia :)

Gość wiodący indianin
buaaaaaaaaaahahahahahaha poszójak sobie facet jakiegoś lachona lepiej, co masz pierdolic tylko na blogu buuahahahahaha

Gość kontrola blogowa
GNIOT!!!

Gość a ja dodam że
za bardzo wysilony sarkazm, brakuje ci lekkości pióra, szybkiej konkluzji spróbuj popracować nad stylem, zwłaszcza nad rozmiarówką

Gość pisanie blogów
to głupota

Gość bankomacik
Pomysl dobry tylko mlodziez na to nie poleci :P:P Ale sam chetnie powspominalem :D:D:D

Gość proces7
Dzięki. ;)

Gość przewodniczka slimakow
Widzialam wczora, ale chcialam przeczytac i sie naprawde wciagnelam :) ) Bardzo mi sie podoba, bo rodzice wyjechali ze mna na poczatku lat 80 z Polski i chetnie poczytalam i poczytam jeszcze : )

Udało mi się zalogować swój nick, chociaż nie wiem o czym ja będę tu gadał, nie znam się na miesiączkach, gotowaniu, odchudzaniu, zdradach itd. Ale nie będę też śmiecił na Forum, dlatego zostaję w tym wątku. Dziś napisałem nową notkę o takich starych capach, jak ja i ich blogowaniu. To w sumie bardzo podobna potrzeba do pisania na forum. Nie ukrywam, że i trochę wejść by mi się przydało, ale przede wszystkim zachęcam Was do lektury. ;) Pisze Kuba do Jakuba To nie tak, że już nie chcę wsłuchiwać się w rytmy i pasje opowieści ludzi wiele dziesiątek lat ode mnie starszych. Ich już nie ma albo są już bardzo zmęczeni i gotują się do swej ostatniej impresji. A uwielbiałem, byłem cierpliwym i niezwykłym dla nich słuchaczem, mówili mi to, cenili fakt, że wypominałem im- całkiem niezłośliwie- ich matematyczno- logiczne nieścisłości. Moje korekty były moim głosem w dyskusji, dygresją, przerwą na kieliszek wódki trącany łykiem herbaty. Dziś młodzi są bardziej samodzielni, niezależni, nie poszukują autorytetów pośród starszych. Nie chcą słuchać ich zrzędzenia, smętnych historii z ich nieciekawego życia. Ale są wyjątki. Trafiłem w sieci na ciekawy felieton Jakuba Żulczyka , w którym przedstawia swą perspektywę męskiej części blogosfery. Dalsza część na moim blogu: http://proces.blox.pl/html Pozdrawiam

Gość Pachniczek
A oto prawdziwa Historia Tego Playboya Pewien dobze wygladajacy bogaty troche rozbestwiony przez Zycie Facet szuka jakiejs brudnej nieczystej zaniedbanej Kobiety! idzie do burdelu i pyta czy tu takie pracuja, Puffmama kiwie glowa ze nie i jej bardzo przykro , ale musi gdzieindziej zapytac, no to facet pyta na ulicy taka jedna co pod latarnia pracuje czy niezna jakiejs brudnej smierdzacej Dziwki, ta tez niewie gdzie mozna takowa spotkac, wkoncu one musza dbac o chigiene, to facet poszedl dalej, ale pochwili dziewcze wola faceta i mu mowi ze w jednej bramie kolo Baru Targowego tam czesto spi taka jedna stara bezdomna, czesto na nia jakis pijany chlop nasika bo jej niewidac po ciemku w bramie, tam ma isc isie rozejzec, moze ja spotka hihihi, Gosc poszedl i szukal jakis czas i w koncu ja zaowazyl lezaca na ziemi poowijana jakimis kartonami i szmatami , wkolo niej byla straszna atmoswera, ciemnosc i smrod w powietrzu , facet z usmiechem na ustach schyla sie nad prawie ze zwlokami kobiecymi i ja szturcha zeby ja obudic, po jakims dluzszym czasie sie dziewcze ocknelo, ziewnela takim smrodem z bezzebnych ust ze lepiej by bylo nos swini w D wsadzic, ale nic facet sie ucieszyl ze sie wkoncu ocknela i pyta ja czy ma ochote z nim na sex, ona tak na niego spoglada i mowi , chlopcze! ja mam juz 73lata co ty chcesz od takiej starej bezdomnej baby, On na to, chce sie z toba kochac i ci zaplace 1000$ mowi do niej, na to kobieta okey czemu nie taki sliczny facet cooooo mi tam, Facejt ja rozebral , zaczol piescic jak pieknie pomarszczone i zalatujace zgnilizna cialo , caluje jej bezzebne usta i sie zabral po chwili za lizanie jej juuuuzzzz daaawno niemytej cipci hihih:) Ona mu jakos ostatkiem sily zazucila nogi na szyje a on sie rozkoszowal hehehe;) UUuuuueeeee po chwili wola z pomiedzy nog Puuusc Puuusc - Ona bieze nogi nabok bo myslale ze chlop sie dusi a on Nie! nie! nie! Puuuuusssssc Bakaaaaaa hihihi

Gość zu_zhan
Debil VII