Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błędnik

Problemy z błędnikiem....ktoś ma???

Polecane posty

Gość błędnik

??? czy to się leczy i jak?? gdzie sie trzeba zgłosic?? i jakie macie objawy bo moze ja przesadzam:(

Gość dsdsdsd
ja chyba mam bo sie ciagle potykam i przewracam ale to nawet zabawne, juz sie kazdy przyzwyczaił :)

Gość błędnik
mi co kilka miesięcy strasznie się kreci w głowie:( wstaje rano i chodze po ścianach...jak dzis:( potem przechodzi ale cały dzien albo nawet kilka dni chodze taka jakas dziwna...nawet nie umiem tego wytłumaczyc:(

Gość niuńka.....
ja mam :( objawia sie to co jakis czas następująco: zaczyna sie od bólu głowy , nudności , zawroty głowy i wymioty których nie można opanowac czyli za przeproszeniem żołądek pusty a nadal chce sie rzygac, nie lecze tego ale sama biore jak mam atak aviomarin

Gość błędnik
ja nie mam wymiotów.....tylko dzis rano myłam głowe i tak jakos mi sie mdło zrobiło ale szybko przeszło. Głowa boli troszeczke tylko i nie wiem czy od tego:( powiedziałam mamie to stwierdziła, ze wymyslam sobie choroby bo ona tez tak czasami ma i sie nie przejmuje tym....z kolei znajomy mnie nastraszył ze jakis jego znajomy tak miał i sie okazało ze ma niedotlenienie serca :( to nie jest czesto...raz na rok albo na pół , trwa dzin albo pare dni...kiedys jakies 2 lata temu to trzymało mnie długo ze 3 tyg. ale nie kreciło mi sie non stop. do kogo sie zgłosic...i czy w ogóle jest z czym bo ja sie nie znam:(

Gość zainteresowananaaaa
mam taaki sam problem, zawroy głowu, nudności, ktoś coś wie???

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
no tez tak mam.takie dziwne uczucie glowa mnie boli i jestem wtedy taka rozkojarzona. wez idz z tym do lekarza i powiedz tu co ci powiedzial. ja nie mam czasu na to