Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprzewidywaalna

on nie chce mnie zaprosic do siebie

Polecane posty

Gość nieprzewidywaalna

od miesiaca spotykam sie z cudownym facetem. studiujemy w jednym miescie, ja mieszkam z trzema dziewczynami, a on ma swoje mieszkanie. do tej pory spotykalismy sie u mnie, ale zapytalam go ktoregos razu, czy moze pojdziemy do niego, bo dziewczyny zrobily sobie babski wieczor. zaczal sie wykrecac, ze ma nieposprzatane,ze musialby najpierw zrobic porzadek, itd, az w koncu poszlismy na spacer. Temat ucichl, ale ostatnio zapytalam go, czy tylko o balagan chodzi bo jesli tak, to mi to nie przeszkadza. Odpowiedzial, ze przeciez bedziemy we dwoje wtedy u niego i czy sie nie boje. Co za dziwnosc...o co mu moze chodzic?

Gość moze mysli ze chcesz sexu
a boi sie bo ma malego:P

Gość guccimimi
moze ma jakąs dziewczyne, ktorej slady mozna znalezc w tym mieszkaniu? to dziwne, naprawde mozna spodziewac sie wszystkiego. byc moze nie jestes jego jedyną :(

Zapytaj go dlaczego a nie na kafeterii czekasz aż ktoś Ci powie. Istnieje małe prawdopodobieństwo, że ktoś go zna i był u niego w domu

Gość nieprzewidywaalna
inna dziewczyna nie wchodiz w gre, bo spedza ze mna cale dnie, wiec cos bym zauwazyla...Owszem, zapytalam go, ale jestem tak wychowana, ze nie jestem wscibska i nie chce sie wpraszac, a tak mogloby to zabrzmiec. Podbno ma wlasne mieszkanie, to calkiem mozliwe, bo jest dosc zamozny. Tylko dlaczego do cholery zawsze cisniemy sie w moim malym kaciku a nigdy nie pojdziemy do niego:(

Gość nieprzewidywaalna
zapytalabym mialo byc ;)

Gość nieprzewidywaalna
a taką mam ochote go rozprawiczyć ;0

Gość może ma żonę kochana
ja tez nigdy nie chcaiłam być wścibska;) a potem: - mam żonę - dlaczego mi wcześniej nie powiedziałeś...?! - bo nie pytałaś:D P.S. dzieciaty też już jest.... Kochana- przyciśnij go do ściany, byś poźniej bardziej nie cierpiała:(