Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bejbe Lilly

Ciemna noc,głucha nocccc

Polecane posty

Boje się w nocy. Często otwieram oczy i myślę: \"skoro się obudziłam, to zaraz pewnie ukaże mi się jakaś zjawa..\" Muszę spac z misiem:D A jak już się przebudzę, to oświecam lampkę(trupią czachę:classic_cool:) i zasypia m przy świetle. Najbardziej boję się upiorów typu \"biała dama\" czyli jakichś kobiet np. z seledynowymi oczami i białymi włosami😭 Czy ktoś ma podobne odczucia?

Gość twoja stara...
nie wiem co bierzesz ale przestań :o

mam podobnie, ale inaczej :D zawsze mam fazę, że ktoś mnie za stopy złapie albo że mam węża pod łożkiem. ogólnie śpię twarzą do ściany, bo raz oglądałam jakiś film i w oknie ukazał się jakiemuś chłopakowi (gdy spał) wampir w oknie, z zajebiście czerwonymi oczami :o nie mam okien zasłoniętych tak więc dupskiem do okna to moje jedyne wyjście :o przeważnie wstaję nad ranem siku, ale nie mam wtedy problemow ani z powrotami do lozka ani z zasnieciem. i tez mam misie do spania. :o :o :o sztuk 3. bez nich ni chuja- nie zasnę. :o :o :o

ja spie z wieelkim miesiem, dostałam jeszcze małego i z nim tez spie:p a jak czytam na kafe jakies straszne historie, to przypominam sobie to wszystko w nocy i sie boje:o

Robaczek 41 ale jaja z tymi stopami mam to samo jak w domu wchodze wieczorem po schodach do siebie na gore to musze zgasic na dole swiatlo i zapierniczam tak szybko ze tchu zlapac nie moge bo wydaje mi sie ze ktos mnie za noge zlapie miedzy szczebelkami:)to samo jak sie klade musze miec przykryte stopy bo sie boje a te weze hahaha jakbym siebie slyszala:) Niedawno ogladalam egzorcyzmy Emily Rose jakos nie przepadam za tego typu kinem ale zostalam namowiona i teraz zaluje wczoraj spalam z lampkami choinkowymi wlaczonymi i jeszcze kupilam stopery do uszu bo mi sie wydaje ze slysze czyjes kroki i oddech !i tak 2 tygodnie wkrecam sobie jakies glupoty... najlepsze jest to ze jak sie budze w nocy to nie patrze na zegarek bo boje sie ze bedzie 3 w nocy a to godzina Szatana...Aa i jeszcze jak sie obudzicie o trzeciej i bedzie smierdziec spalenizna to znaczy ze sa w waszym poblizu zle duchy.... To nie jest śmieszne mozna sie nabawic jakiejs psychozy a ile bylo przypadkow ze ktos zabil czlonka rodziny bo stwierdzil ze widzial Szatana ?mnostwo

Bejbe lily ja tez tak mam czasami ze mowie wypie*** mi stad :)jestem chora wiem...

Ja po przeczytaniu i obejrzeniu kilku horrorów, w nocy kiedy siedzę przy komputerze trzymam na biurku nóż :P A kiedy jestem sama w domu i zamykam drzwi na klucz to ten klucz trzymam w kieszeniu, bo się boje, że zniknie i coś mnie w domu zaatakuje i nie będe mogła wyjść :P Tak samo w nocy boję się, że coś mnie złapie za nogę więc właże do poszewki razem z kołdrą :D Boję się także patrzenia w nocy w lustro, przez okno i kąpania się póżno w nocy (ciągle pamiętam zieloną babę z "Lśnienia" siedzącą w wannie). Nieraz jak idę po ciemku po schodach to wydaje mi się, że coś ciemnego za mną po tych schodach pełznie. A zamiast "wypierdalać" to powtarzam sobie "wszystko jest w porządku, wszystko będzie w porządu" tak jakbym się uspakajała :)

Bejbe ile Ty masz lat ze w takie rzeczy wierzysz??

Ja jak byłam młodsza, powiedzmy 13lat to słyszałam głosy w nocy podejrzewam ze to mój mózg płatał mi figle takie tyle się wtedy strachu najadłam ale samo przeszło