Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozaczek9000

jaki jest wasz sposob na angielski???????

Polecane posty

Gość kozaczek9000

uwielbiam angielski i bardzo bym chciala sie nim poslugiwac jak posluguje sie polskim i tu mam do was pytanie jakie sa wasze sposoby na nauke jezyka?????? u mnie napewno nie sprawdza sie kucie pojedynczych slowek a zauwazyklam ze najszybciej sie ucze jak tlumacze sobie tekst ulubionej piosenki ale moim najwieszkszym problemem jest rozumienie ze sluchu!!!

Ja slucham piosenki ,przepisuje ,tlumacze teksty przy okazji uczac sie slowek ktorych nie znam :) z piosenek najwiecej sie nauczylam no i jeszcze na kursie slowa plus gramatyka polecam kursy i to bardzo :)Ale ja sie duzo w domu ucze codziennie jak nie tlumacze to slowka przyswajam.Pomagaja bardzo ksiazki jezykowe z cwiczeniami i plyty cd albo dvd teraz prawie w kazdej ksiazce jakies sa.To na cwiczenia sluchowe polecam bo lektorzy mowia wolniej i bardzo wyraznie no i do tego masz zadania w ksiazce naprawde mozesz sobie poprawic rozumienie ze sluchu. Pozdrawiam

Gość kozaczek9000
zawsze jak ogladam film na kompie to nigdy nie wlaczam liter tylko staram sie zrozumiec ale jestem strasznie nie systematyczna