Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepokoj

jestem zalamana i za mloda na dzidzi

Polecane posty

Gość niepokoj
no i co ze mam 16 lat!!to co w ty takiego ?ty napewno jestes idealna wszystko idzie po twojej mysli itd!!!

Gość hej koleda koleda
dasz rade. ale nie zadreczaj sie bedzie co ma byc a postanow sobie, ze cokolwiek bedzie bedziesz sie tym cieszyc to jest twoje zycie. jesli to twoje pierwsze dziecko nie daj sobie zepsuc radosci pierwszej ciazy tylko dlatego ze ty czy ktos z twojego otoczenia niekoniecznie ja planowal a niepokoj jest normalny. ludzie sie staraja o dzieci a i tak czuja go gdy zachodza w ciaze tylko glupcy nie czuja leku

Gość niepokoj
skoro cos ci sie niepodoba to po co piszesz!!

Gość hej koleda koleda
nawet jesli masz 16 to sie nie martw wiek to nie zaleta - kazdy sie starzeje a nie tylko wybrani niech ci sie zadna 20latka nie wymadrza poczekasz i tez bedziesz stara ;)

Gość niepokoj
dzieki :)jestem pozytywnie nastawiona

Gość hej koleda koleda
naprawde nie daj sobie wmowic ze jestes gorsza ci ze sredniowiecznymi pogladami niech wsiada w wehikul czasu

Gość niepokoj
::)dokladnie masz racje taka madra jest a nic o mnie niewie,

Gość co za pojebane idiotki kurde
utwierdzajcie jeszcze gówniarę w przekonaniu, że w tym wieku powinna dawać dupy nie mając nawet pojęcia o antykoncepcji i własnym ciele :O

Gość niepokoj
heh dokladnie niedam sie...leje na takie osoby;)

Gość a muzg mam
no właśnie o to chodzi autorko, że ty masz "muzg" ...

Gość hej koleda koleda
wy wszystko kojarzycie tylko z seksem porabani prawicowcy mlode dziewczyny czesto szukaja w seksie ciepla, zrozumienia i wielu innych rzeczy wiec swoje kompleksy wylewajcie na innych a nie niszczcie normalnej rozmowy prostackimi uwagami i jezykiem

Gość niepokoj
ciekawe ile ty masz lat!!!!!a dupy niedaje!!i wogole wes sie zjeb...bo niechce mi sie tego czytac....idz nazot do przedszkola!!!:)

Gość Paulinkaaaaooo
dajcie dziewczynie spokoj, niech sie seksi jak ma 10 lat nawet, to jej sprawa,ona tylko poprosila o porade,wsparcie. gdybym miala napisac co mysle o takim zachowaniu to duuzo by to zajelo a po co ja jeszcze bardziej dolowac? mowi,ze wie co robi wiec okej-nie moja sprawa. no to droga autorko..zrobilas 2 testy jeden negatywny jeden pozytywny? czy zle zrozumialam? i okres byl normalny,czy mniej obfity? nie stresuj sie..bo te objawy moga byc urojone..

Gość a muzg mam
16-letnie dziecko tak szukało "ciepła", że prawdopodobnie będzie miało własnego bachora, którego będą musieli utrzymywać jej rodzice :D:D:D ale spoko, jeśli dla was to normalne, to tylko świadczy o tym, że reprezentujecie podobny poziom :O

Gość niepokoj
i mowie ci ostatni raz to ile mam lat to moja sprawa

Gość hej koleda koleda
wlasnie na tym to polega dgyby nie inni ludzie i ich ograniczenie zycie byloby rajem oczywiscie ze starsza kobieta czuje sie pewniej w roli matki ale nie ma tragedii gdy nastolatka zachodzi w ciaze jesli oczywiscie nie znajada sie idioci, ktorzy postawia sobie za punkt honoru edukowac ja moralnie i zatruc cale zycie

Gość a muzg mam
nazot? kolejne słowo made by autorka :D

Gość Dominika2323
Nie stresuj sie :) wiem co mówię :) miałam tak nie raz i bałam sie strasznie ,ale później sie okazywało np.,że będę chora czy coś poza tym przez ostatnie 2 miesiace mam wilczy apetyt ,a w ciaży nie jestem :) nie nakłaniamnikogo do seksu bez zabezpieczen ,ale i taki praktykowałam noi wtedy to dopiero strach :) ale człowiek sie zmienia i teraz biore tabsy, mówię Ci w ciąże nie jest tak łatwo zajść ,a skoro miałas okres to luzik :) odstresuj sie i np. włącz coś co lubisz słuchać ,albo idź pojeść :) hehe nic sie nie dzieje , u mnie jest to samo :) z kolei moja koleżanka mowila mi ostatnio,ze ciągle pije po kilka litrów dziennie i nie wie co sie dzieje :) ta pogoda tez tak może działać :) 3maj się :)

Gość hej koleda koleda
a muzg mam to jest kobieta czy dziewczyna ktora sama poniesie konsekwencje wlasnych wyborow i nie masz prawa wtracac sie w jej zycie seksualne

Nikt jej nie utwiedza w przekonaniu że w ieku 16 lat ma dawaćdupy jak to ujęłas tylko staram sie jej powiedzieć że ciążą-nawet w tak młodym wieku to jeszcze nie koniez świata.Jeśli już wpadła to co jej mamy pisać???Żeby usunęła???Trzeba dziewczynę na duchu podnieść a nie dołować.Ciekawe ile ty masz lat i czy jak miałaś 16 to taka świętojebliwa byłaś???

Gość niepokoj
bachora to moze ty masz abo bedziesz miala!!

Gość a muzg mam
ja się nie wtrącam, to ona upublicznia swoje życie intymne na forum, na którym każdy może pisać, co chce i gdzie chce :D skoro nie chce komentarzy, to należało nie zakładać topiku i udać się do lekarza

Gość hej koleda koleda
naprawde na taki atak stac chyba tylko osoby ktorych jedynym osiagnieciem w zyciu jest to, ze nie zaszly w nieplanowana ciaze gratulacje !!! wszytsko zalezy od menatlnoci. moze wreszcie obudzcie sie ludzie i zauwazcie, ze nie doda wam to nic jesli innych zmieszacie z blotem

Gość a muzg mam
ależ pocieszajcie ją, proszę uprzejmie :D następny raz znów się dziecina nie zabezpieczy, bo po co, skoro w nternecie znajdzie rzeszę "życzliwych", którzy ją pogłaszczą po główce i napiszą, że nic się nie stało :D

Gość niepokoj
a moze poprostu chcialam porady??a nie czytac twoich glupot!!

Gość a muzg mam
to nie czytaj :D

Gość na edukację to tu trochę
za późno, ale na wyciagniecie wniosków na przszłośc czas jak najbardziej odpowiedni. :O

Gość niepokoj
a takie porady to se wsadz w..a zabezpieczona bylam t

Gość hej koleda koleda
niepokoj na pewno jesli bedziesz w ciazy ciagle bedziesz sie natykala na takie komentarze wiec naucz ie je od razu olewac doroslosc polega na tym, zeby przyjac do widomosci fakty i starac sie jak najlepiej wszytsko zorganizowac ty przyjmujesz fakt do widomosci ze mozesz byc w ciazy ale czytelnicy tego topiku jakby nie. ciagle cie umoralniaja

Gość niepokoj
to ty niepisz to niebyda czytac!!:)jak myslisz ze mie podolujesz to sie mylisz !!;a)