Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosz1

zmiana koloru

Polecane posty

Wiam Mam pytanie, albowiem mam kolor kasztanowym (głupia zafarbowałam, miesiąc temu) chciałabym wrócić do naturalnego (blond) jak myślicie czy jak pojde do fryzjera to wyjdą mi blond?? choćby ciemne blond, ale blond :))) Ayuto!!!

Miałam to samo i owszem, ale po kilkakrotnym zrobieniu pasemek, bo farbować całości nie radzę...

ale pasemka to pewnie z pół roku mi zajmie, a jakbym zrobiła dekoloryzacje a potem zafarbowła na blond? Zniszczę bardzo??

powinien Ci wyjsc blond bez dekoloryzacji i bez pasemek zreszta najlepiej jak pojdziesz do fryzjerki i sie jej pokazesz to ona Ci powie.Teraz masz raczej jasne kasztanowe czy ciemne?

a no bardzo :( dlatego piponuję Ci pasemka. Włosy nie dostaną takiego kopa. A nie ma nic gorszego niz sianowate blond włosy...

kylie m -nie zawsze zalezy jakie wlosy , jaki odcień,jaka fryzjerka,jaka farba:)...ale tak jak mowilam fryzjerka najlepiej jej doradzi jak ja zobaczy

hmm... mam taki pośredni, ale mam szampon, więc się zmywa powoli, ale bardzo poowli, ostatnio sciełam wlosy też bo miałam bardzo zniszczone i mam takie do ucha :(( a miałam do łopatek :((( i co ja zrobiłam :PP wiec mam taki średni kasztan bardziej jasny niż ciemny :P no prześwity są rudego :P

W takim razie pójdę do fryzjera :P Dzięki za informacje :P