Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezko mi

nie umie siebie zaakceptowac

Polecane posty

Gość ciezko mi

patrze w lustro i chce mi sie beczec! uwazam ze jestem brzydka, a juz na pewno brzydsa od moich slicznych przyjaciolek. Oczywiscie moglabym tez schudnac... Tak mi strasznie zle, ze musialam sie wyzalic...

Gość tola90
wlasnie - podobno. Ale moze dla kogos Ty bedziesz ta najpeikniejsza;)

Gość ciezko mi
no nie wiem

Gość nie porownuj sie z kolezankami
bo to bez sensu ..nie ma ladniejszych i grzydszych tylko sa te co siebie kochaja i nieakcepytuaj wtedy to ewidentnie widac ... widzialam rozne kobiety ... o urodzie bardziej przecietnej ale z tym blyskiem w oku dobrze ubrane do figury (nawet z nadwaga) modnie uczesane i radosne - widac ze zadowolone z zycia i naprawde przez ta calosc b.atrakcyjne .. wez sie za siebie i zacznij zmieniac to co ci sie nie podoba a mozesz zmienic a tego czego sie nie da ZAAKCEPTUJ bo... ..niemasz wyjscia .. :) glowa do gory wiecej optymizmu i pozytywnego nastawienia jesli masz problem z akceptakcja moze sprobuj zpisac sie do psychologa?:)

a tam...ja tez nie uwazam sie za ladna i jakos zyje :D czasem tez mam takie doly ale zwykle w pol mroku w lustro patrze z czystym sumieniem :D

nie porownuj sie z kolezankami >>>mysle ze po Twoim wpisie psycholog nie bedzie potrzebny :)...co najwyzej powtorzy to co napisalas