Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmiana

ale na co?

Polecane posty

Gość zmiana

do tej pory robilam blond pasemka ale mam ich juz dosyc.sama nie wiem co zrobic z wlosami zeby dobrze wyszly,dodam ze mam juz dosc spore odrosty.Moze ktos mi cos poradzi?z gory wielkie dzieki

Gość zmiana
cere mam raczej bladą ze sklonnosciami do zaczerwienien:( zielone oczy z jasną oprawą,a wlosy suche jak sloma

to na początek polecam zainwestować w jedwab do włosów i odżywkę, np. gliss kur total repair :) hmm... Kolor to może jakiś ciepły rudy? Kasztan lub miodowy blond?

Gość zmiana
wlasciwie to jakis odcien rudego chodzi mi od jakiegos czasu po glowie ale boje sie ze bede wygladac smiesznie a z rudego podobno potem ciezko wyjsc

nieprawda sama miałam :) może to nie takie proste, ale trudne też nie ;)

Gość hjgufufydd
nie wiem nei byłam blondynką - ale chybaąłtwiej wyjść z rudego (byałm ruda) niż z blondu??

Ja z rudego zrobiłam czarne, a teraz jestem blondynką, tak więc nie ma rzeczy niemożliwych :D

Gość hjgufufydd
a 6 z tej stronki dla osoby jasnej karnacji, piwnych oczach i czarnej opraiwe oczu?? taka raczej kontrastowa uroda??

myśle że jeśli cera raczej żółta niż różowa to by było ok :) A wszyskim bladym kobitką nie lubiących solarek kremy do buzi lekko opalające :) np. dove summer glow :)

Gość hjgufufydd
sorry ale ja lubię swoją jasną cerę i uzywam tylko odrobiny różu czy pudru brązuającego żeby nie była "płaska". podoba mi się też fryzura nr 5 - ale nie sądze aby na moich podatnych na kręcenie się wlosach i małej ich ilości dało się to wyczarowac na codzień...

Gość zmiana
ten rudy kolor bardzo fajny ale nie wiem czy sie skusze?chyba zostane przy jakims blondzie,str.4 fryzura nr1 nawet niezly,dziekuje za podpowiedz o odzywce i jedwabiu zainwestuje w nie napewno:)

Gość hjgufufydd
moje włsoy są dziwne - grzywkę jak po umyciu wyprostuję na grubą szczotke trzyma się do nastepnego mycia... a resztę trzeba mocno naciągać na szczotce co by prtrwały wieczór... wieć dałam im spokój i zyję z moimi wichrami na glowie - tzn lokami :-)

zmiana --> piękny blond :) obecnie mam podobny z odrobiną rudych pasemek :) hjgufufydd --> loki fajna sprawa :) zawsze chciałam mieć loki lub proste... A mam jakieś fale niesforne :P i niszcze je prostownicą :P

Gość zmiana
no moze od rudych pasemek warto zacząć,bo cale troche ryzykowne,ja mam wlosy okrutnie suche kiedys mialam ciemne i wtedy pieknie lsnily a teraz siano ktore puszy sie po umyciu strasznie a od dawna prostuje juz tylko grzywke

hehe tylko że ja mam pasemka ponieważ wychodziłam z rudych włosów blond pasemkami :D a potem położyłam rozjaśniacz i zostało kilka rudych pasemek ;)