Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oczka

Zapuchnięte oczy

Polecane posty

Gość oczka

Prawie codziennie rano mam zapucnięte oczy-nie ma to znaczenia czy śpię długo,czy za krótko,czy późno w nocy oglądam tv.Nie wiem co jest grane.W ciągu dnia opuchlizna schodzi.Zaczęłam stosować żel pod oczy i na powieki przeciwko opuchiźnie i cieniom pod oczami ale to nic nie pomaga.Czy ktoś wie czym to może być spowodowane i czy jest na to jakiś dobry krem na noc żeby rano nie mieć takich zapuchniętych oczu? Dodam,że mam 27 lat.Z góry dzięki wielkie wszystkim za pomoc

Gość oczka
podnoszę

Gość oczka
halo kto mi pomoże? może jest ktoś kto miał podobny problem?

Gość pulce
Ja mam podobny problem, opuchlizna to zwykle woda ktora sie zbiera. Sprawdz nerki. U mnie nic nie nie wykazalo ale podobno warto sprawdzic. Kremy nic nie pomoga, ale czasem pomagaja leki odwadniajace.

Gość oczka
moje co rano zapuchnięte powieki zaczynaja mnie stresowac.Wygladaja jakbym pod skore igła wcisnęla jakiś płyn.I nawet jak robie okłady z lodu albo herbaty,rumianku to nic nie pomaga.Dopiero po dobrych kilku godzinach samo przechodzi.Ale skoro twierdzisz ze moze to byc od nerek to nie pozostaje mi nic innego jak to sprawdzic.Dzięki.

Gość bycmoze spozywasz za duzo
produktow zawierajacych sol, moze masz problem z nerkami, moze bierzesz pigulki anty (czasem moga rzutowac na opuchlizne), a moze poprostu taki twoj urok. Mozesz kupic sobie taka opaske na oczy wypelniona zelem, wklada sie ja do lodowki a pozniej naklada na oczka. Mozesz tez stosowac kremy na opuchniete oczy

Gość oczka
staram sie nie przesadzać z solą,a tabletek anty i żadnych leków nie biore.Zreszta jakiekolwiek leki brałam dawno temu bo już nie pamietam kiedy na cokolwiek chora byłam.Aż mój narzeczony się dziwi dlaczego ja tak często i tak bardzo mam zapuchnięte oczy.Mam nadzieje ze to sie szybko wyjaśni bo rano wygladam fatalnie.

Gość joanna71
Mogą uczulać cię kremy . Wieczerem prze snem myj oczy rumiankiem. Zawsze prze snem mosuj sobie uciskając lekko oczodoły bo prawdopodobnie mam zatkane przewoldy limfatyczne. Ja jednak stawiałabym na uczulenie kosmetyczne .Przerabiałam już to na sobie

Gość madalina
hey ja mam ten sam problem,mam podpuchniete oczy. zadne kremy nie pomagaja