Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greta szavro

pomocy - potrzebne Wasze zdanie! ex i komplikacje

Polecane posty

Gość greta szavro

słuchajcie, proszę napoiszcie o co waszym zdaniem chodzi. bo ja się zagubiłam ;-/ było tak: udałam się do pewnej firmy bo mój ex narobił mi nieprzyjemności i chciałam ukręcić łeb sprawie. w biurze obsługi trafiłam na bardzo miłego, fajnego chłopaka. niestety sprawa była niestandartowa więc obiecał zadzwonić jak się zorientuje co można zrobić. słowa dotrzymał. zadzwonił - niestety nic jeszcze nie wiedział i umówiliśmy się, że wyśle smsa. smsa wysłał - no i zaczęły się smsy ...prywatne. potem było "śpij dobrze" i "jak mija ci dzień" ;))) zaznaczam, że widział mnie 10mminut. nie chciał się spotkać, nic takiego... i tak pisaliśmy sobie 1,5 miesiąca. potem kogoś poznałam - on o tym nie wie- i jakoś bez powodu smsy zaczęły być rzadsze ale kontakt nadal był. w międzyczasie dzwonił kilka razy tak pogadać ;) świetnie mi się z nim rozmawia.teraz tzn. jutro kończę znajomość z tym przelotnym panem który był plasterkiem na rany po ex (k... jak ja to zrobię -macie jakieś instrukcje jak się zrywa???) i nagle samoistnie ten od smsów się odzywa... o co chodzi? po co się pisze do dziewczyny przez 4 m-ce? i nie chce się spotkać? ratunku. napiszcie o co chodzi...

Gość greta szavro
...

1. nie wiem czemu w tytule znalazl sie ex (w koncu jest tylko epizodem w tej historii) 2. co do sedna sprawy - facet pisze bo sms to bezpieczna forma komunikacji. Moze sie boi spotkania (niesmialy jest) albo ma kogos, ale flirtowanie ma w naturze, wiec sobie smsowo flirtuje?

Gość greta szavro
dziewczyny i chłopaki no pomóżcie...

Gość greta szavro
kuba - dziękuję. osoba ta zupełnie nie wygląda mi na flirciarza. oj nie... nieśmiały tak ale ile on tak będzie pisał? do późnej starości ?

Gość greta szavro
w końcu by się zdecydował na litość boską... a poza tym to najdziwniejsze jest to, że za każdym! razem jak wyję i jest mi źke (niełatwo zapomnieć ex po tylu latach) to zawsze jak już jestem tak zawyta, że tylko się pochlastać, to zawszę dostaję od niego smsa. proste zwykłe co u ciebie a podnosi mnie do pionu. to chyba jest jakiś anioł stróż.. ;))

Gość to tylko jaa23
pewnie telepatia. chcesz zeby z tym od smsow cos wyszlo?

Gość no to napisz mu
u mnie fajnie tylko mam ogromną ochotę na piwo a wszyscy dziś zajęci :((

Gość greya szavro
no chciała bym... na niego takie teksty nie działają. próboałam. i właśnie dlatego to taka zagwozdka dlka mie...

Gość akladddd
Boooosh, laska, to takie proste. Ma kogoś, jest w związku, ma narzeczoną, spotyka się z kimś, jest kimś zajęty -itd. Z tobą ma ochotę tak sobie smsować do snu. Tak jak inni w związkach wchodzą na czat.

Gość greta szavro
hmmmmm no to nieźle. możliwe ale nie do końca bo pisze w takich porach i dzwoni, że to raczej trudne do ukrycia by było a poza tym ja też dzwoniłam kilka razy i nigdy nie było jakiejś gadki bez sensu w stylu dzwoni koleżanka z pacy...

Gość opanuj się i spokojnie
miałam przypadek pisania prawie rok, nic z tego nie wynikło- nie wiem, o co temu komuś chodzi, ale na NICH nie ma reguły. Masz ochotę-pisujcie- nie masz-daj sobie spokój i nie oczekuj, ze się dowiesz o co chodzi- bo sie nie dowiesz ;-) na tym polega cały myk :) :) :) ONI TACY SĄ

Gość greta szavro
opanuj się i spokojnie -> dzięki. czyba masz rację. męska rasa jest nieprzewidywalna... zmartwiłaś mnie tym, że nic z tego nie wyszło bo ja bym chciała. to na prawdę mądry gość jest. i fajny ;)

Gość opanuj się i spokojnie
jak facet jest interesujący, to na co czekasz??? To działaj!! Spotkaj się w nim i rozkoooochaj :) ja się tak jak głupia zastanawiałam i nie zaryzykowałąm- cholera wie, co by było :) jak jest fajny, to się za niego bierz!!!! Przecież on moze cały czas czekac na znaki od Ciebie???

Gość greta szavro
ech.. wysyłam sygnały. delikatnie sugeruję. po cholerę pisze jak się nie chce spotkać. tzn chce ale w pracy, pisze kiedy wpadnę do firmy. no i ja zupełnie nie wiem o co chodzi bo jak się z kimś gada i pisze przez tyle m-cy to chyba można się spotkać poza firmą?

Gość greta szavro
idę spać, zajżę tu jutro - gdyby ktoś coś dopisał to będę wdzięczna. dzięki wszystkim za wypowiedzi ;) p.s. uwielbiam poznań o tej porze nocy. nie mogę się napatrzeć ;))