Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka__19

Kobiety nie kupujcie tanich butow

Polecane posty

Gość agnieszka__19

Takie ponizej 200 zl najczesciej pochodza z chin, sa zle wyprofilowane i niszcza stopy. Lepiej nie byc sknera i wydac troche wiecej i nie niszczyc swoich stop

Gość moje najukochansze klapki
skorzane pochodza z przeceny Inblu za 19.90 i strach myslec, jak sie rozleca. A najwygodniejsze szpilki z mieciutkiej skóry kupilam wlasnie w Chinach, niedrogo wiec nie ma reguły

Gość moje najukochansze klapki
natomist buty Ryłki, ktore sa raczej drogie, dla mnie sa makabrycznie niewygodne, a namierzyłam sie ich wiele, jedne kupilam, do wyrzucenia, bo sie nie da chodzic. Czy one na kogos pasuja?

Gość akladddd
Dla mnie jest jedna podstawowa zasada: buty muszą być ze skóry, bo inaczej męczą stopę. Natomiast hm... mam trochę butów powyżej 200 zł i zaprawdę część z nich to obcierające mnie kajdany. Lubię natomiast buty polskich producentów, ci najmniejsi są najlepsi, bo robią buty w sposób tradycyjny i wg radycyjnych=porządnych standardów. Nie pojmuję natomiast fenomenu tych różnych CCC i Deichmanów i ich plastikowych butów. To jest dla stopy dramat.

Gość ja mam same takie ponizej
200zl :P Najczesciej kosztuja w granicach 20 zl :P Na drozsze mnie nie stac :D

Gość aj waj szokełe
a ja kupuję tylko poniżej 200 zł, i tylko ze skóry - jak ktoś wyżej pisał, to często buty produkcji małych polskich firm, superwyprofilowane i wygodne

Gość na kafe szukacie
?? A to dobre :D