Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ma_lutka

lodzik...

Polecane posty

Gość ma_lutka

hej laseczki i panowei ;) co myślicie o robieniu swojemu facetowi dobrze ?? czy sprawia wam to przyjemność?? bo mi szczerze mówiąc to tak średnio... co mam zrobić by to zmienić?? powiem tak, nieprzepadam za tym, bo czasem robi mi sie nie dobrze :( ale Kocham go i chce by był też zadowolony :) poradZcie coś ;)

Gość ukzit
niech twoj facet zacznie go myć to zmienisz zdanie.

Gość poradzimy
nic na siłę do tego potrzeba partnera którego się kocha i do kórego ma się zaufanie oraz pewnej dojrzałosci, to przychodzi z czasem a wiec nic na siłę, przyjdzie dzień gdy będziesz na to gotowa a przedtem sie po prostu nie zmuszaj dla tzw. "dobra chłopaka" jeśłi kocha to zrozumie, jeśli będzie miał pretensje to znaczy że jest egoistą....

Gość ma_lutka
do ukzit... mój facet zawsze sie myje i bardzo ładnie pachnie;p

Gość ma_lutka
a jeśli chodzi o słowa poradzimy, to on nigdy mnie nie zmuszał do niczego :) i to w nim kocham, bo już swoje przeszłam i on o tym wie... lubie, kiedy jest mu dobrze , kiedy ma takie iskierki w oczach z podniecenia, bo go kocham nad życie... i uwielbiam dobierać się mu do rozporka :D hehe jesteśmy ze sobą już 6 lat... 6 cudownych lat :) może to iż jego męskośc jest pokażnych wielkości sprawia mi troszke niedogodności ?? myślałam , że są może jakieś specjalne techniki.. ??

Gość ninadeville
ja nie mam z tym problemu. Mam faceta, którego kocham i który kocha mnie. Dawanie mu przyjemności jest dla mnie czymś nadzwyczajnym i uwielbiam robic mu dobrze w ten sposób