Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cherry___

Tabletki anty., badanie krwi???

Polecane posty

Czesto mam anginy ropne (bez żadnych objawów oprócz bólu gardła i ropy na migdałkach - nie mam gorączki itp.). Aby mieć tabletki anty muszę iść na badanie krwi. Wizytę mam 21 stycznia, więc badania muszę zrobić w tym tygodniu. Moje pytania: * czy mogę zrobić badanie mając tą ropę? * ile trzeba czekac na wyniki? Tabletki mi są potrzebne z dwóch powodów - antykoncepcja oraz moje bolesne i długie miesiączki. Studniówkę mam 2 lutego, okres powinien mi wypaść własnie 1-2 luty i mam pytania: * pierwszą tabletkę bierze się pierwszego dnia okresu, ale czy mozna wcześniej? * czy kiedy wezmę tabletkę to okres mi tego samego dnia zniknie? :D Prosze o odpowiedzi, z góry dziękuję 🌻

Gość mozesz zrobic krew
ale powiedz lekarzowi, ze masz angine jakby co z reszta badania jakie bedziesz robic z krwi raczej nie maja z tym nic wspolnego.wyniki powinny byc nastepnego dnia chyba, ze to hormony to mozesz poczekac dluzej. tabletke bierze sie pierwszego dnia okresu choc czasem ktos pisze, ze mozna w inny to lepiej sie stosuje jesli chcesz je brac dobrze i byc zabezpieczona.okrec Ci nie zniknie pierwszego dnia, prawdopodobnie moze sie skrocic juz za pierwszym razem i byc mniej obfity, ale nie napalaj sie na cuda od razu. co do bolu gardla to slyszalam opinie lekarza, ze tabletki hormonalne moga wysuszac gardlo. nie wiem ile w tym prawdy, ale mowil mi o specjalista bo mam podobny problem do Twojego..