Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renatka30

Co z tej młodzieży wyrośnie, aż mnie to przeraża...

Polecane posty

Gość Renatka30

Tak patrze na dzisiejszy kwiat młodzieży ... i jakiś taki coraz bardziej zwiędły. To juz nie młodziez niewinna, pełna ideałów, o otwartych sercach. Przezarci przez media, reklamy, czasopisma. Wulgarni, wyniośli, bezwzgledni, coraz młodsi zachowujący sie jak dorośli. Zero szacunku dla ludzi, którzy wcześniej torowali im drogę. Smutna przyszłość... jakże smutna także dla nich.

Gość aza4444444444
oj tAK :(

Gość podpisuje sie
;(

Gość podpisuje sie
mimo,że nie umiem pisać :(

Gość Renatka30
a najbardziej wkurza mnie ten brak szacunku dla starszych. poprosiłam takiego młodzika o penetrację analna, wypiełam tyłek a ten klepnął mnie w tyłek i powiedział, daj spokój stąd widać że nie jesteś ciasna i sobie poszedł, a ja tak kwitłam jeszcze z 10 minut na przystanku z tyłkiem na wierzchu :(

Gość nie widzę postów
padam:D:D:D a kiedyż to młodzież była "niewinna, pełna ideałów, o otwartych sercach"???????????????????????????? młodzież jest taka sama, tylko starzy teraz wymyślają, że" oni to za młodu byli inni" :D:D:D

Gość oj Renatko
skoro mając lat 30 juz tak na wszystko narzekasz, to co będzie jak będziesz miała 60? Ty weź się lepiej za swoje życie, zamiast wiecznie narzekać. I nie generalizuj

A mnie przeraza to, ze moi rowiesnicy (mam 28 lat!) coraz bardziej narzekaja na mlodziez, to dla mnie znak, ze sie starzejemy! Co do mlodziezy, to ona jest zawsze taka sama, niektorzy sa beznadziejni, a niektorzy wspaniali.

Gość tez prawie 30
A co Renatka30 nie ma racji??? Mam 29 lat i nie przypominam sobie zeby za moich czasow ktos do szkoly lazil z golym pepkiem i w spodniczce ze dupsko na wierzch wylazi.Nikt sie nie sexil po szkolnych kiblach.Nikt nie lazil z piwskiem w rece i nie rzucal kurwami na lewo i prawo, nie bylo ciezarnych uczennic i wyzwisk w strone nauczycieli. A teraz co?, mamy 14latki matki, 12 latki wymalowane jak ku... z papierochami w gebie i piwskiem w rece.Mam te widoki na wlasnym osiedlu. A te wpisy powyzej to chyba ten zgnily kwiat mlodziezy sie odzywa hehe :D.

Gość wacek jacek
"nie bylo ciezarnych uczennic " Taaa jasne :P Nie było też morderstw, gwałtów, nie było złych ludzi, nic nie było, bo Kononowicz rządził :P

Gość nawet w starozytnosci
narzekano na "dzisiejsza młodzież". Czasy sie zmieniaja,a zawsze byli madrzy i głupi ludzie. Akurat znajomi moich dorosłych dzieci sa super, maja wielkie ambicję, pęd do wiedzy, sa otwarci na swiat . Oczywiscie chamstwo jest bardziej widoczne.Ale uogólniac nie ma co.Raczej chcmstwu sie przeciwstawiac.

Gość wacek jacek
Tym narzekającym na "dzisiejszą młodzież" polecam książke pt. "My dzieci z dworca ZOO" i przypominam, że została ona napisana przeszło 30 lat temu.

Gość dręczyciel zbawiciel
młodzież jest grzeszna!!! grzeszą mową uczynkiem i zaniedbaniem potępiam ich!