Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fredi07

Seksowna bielizna i wiocha. No dziewczyny test czy wiecie jak

Polecane posty

nosić. Wyszłaś z pod prysznica idziesz na rozbieraną randkę. Chcesz zadziwić faceta . Przygotowałaś super bieliznę: Staniczek, majteczki. pas, pończoszki. Jak się w to ubierzesz? No to piszcie dziewczyny po kolei.

Gość piszcie piszcie
jeszcze pare postów i fredi dojdzie :-p juz mu chyba nieduzo brakuje :D

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ja na randke wkładam majtki w żółte kaczuszki :o

Gość po ośmiu browcach
to fredkowi ani drgnie pałeczka :P

z piekna i gruba brązowa łyżwa po srodku :classic_cool:

Nie zakladam nic... :P w koncu to rozbierana randka,wiec po co ubierac cos,a potem rozbierac :D Nie lepiej od razu isc jak Ewa :D

podszywy powinny być śmieszne :o popraw się

No i znów sie to zaczęło: własnie zdjęłam majtki, a moja pochwa zaczęła mnie wypytywać o aktualne ceny w tanich sieciach marketów. Ma fizia na tym punkcie. Westchnęłam i zaczęłam cierpliwie odpowiadać, posiłkując się ulotkami, które właśnie przyniosłam z TESCO. Ale ona była wyjątkowo dociekliwa i męcząca i w końcu zamknęłam jej buzię (a raczej wargi) czekoladowym batonikiem. Mamlała, mamlała aż w końcu zasnęła. Wreszcie miałam trochę czasu dla siebie i mogłam oddać się swojemu ulubionemu zajęciu - malowaniu skorup moich 281 żółwi błotnych w kolory tęczy.

lepie, ale troche za długie:D

lepiej

Wczoraj byłem na party. Śliczna dziewczyna też tam była i ona wiedziała jak to nosić. A z doświadczenia wiem, że większość kobiet chce zaszpanować bielizną i robią wiochę.

W najkrótsze dni w roku zakładam na krocze słynne foliowe majtki od Gucciego i paraduję po promenadzie w Kołobrzegu, czekając aż zwinie mnie patrol Policji, który następnie w radiowozie podda mnie różnorakim czynnościom seksualnym a potem wykopnie mnie z niego z okrzykiem "Won, ty szmato" :o:-p

Gość rozumiem ze chodzi
ci o to, ze majteczki powinny byc zalozona pozniej niz pas do ponczoch, zeby nie bylo problemu ze zdjeciem :P

A te co o tym nie wiedzą a większości nie wiedzą niech to sobie zapamiętają. Majtki zawsze na pas.

Gość gość
Majtki na pas?Fredziu, coś Ci sie bardzo pomieszało chyba:PAlbo mnie...już nie wiem...ja sie tak generalnie nie znam, ale zawsze robie odwrotnie:D:P

Majtki pod pasem to tak jak jedzenie kotleta mielonego łyżką. Też widziałem taki przypadek.

oj fredi... za szybko podałeś odpowiedź.... a ja chciałam się pochwalić, że wiem... :P tak, pas pod majtki :) choć ja akurat za pasem nie przepadam :O a poza tym pamiętam Twoją historyjkę o manekinie w sklepie :P (to Twoje było, tak?)

hmmm miało być inaczej: to jest : żartuję sobie i nie zgadzam się z Tobą co do tego pasa... ale tak jak napisałam, mnie nie za bardzo to dotyczy bo pasów nie lubię...