Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna Marysiaa

..............Facet doszedl po 2 min......................

Polecane posty

Gość taka jedna Marysiaa

Dzis siedzialam na facecie ale w ubraniu, takie pocieranie a on doszedl chyba po 2 min... Nie wiem co o tym myslec...

Gość knedliczek
jak bedziesz bez ubrania to padnie rekord :P

Gość taka jedna Marysiaa
to nie jest smieszne, nie wiem czy mam sie z tego smiac czy martwic :o

Gość ja bym sie zaczela martwic
bo naprawde moze pasc rekord jak sie rozbierzesz, ale pozytyw jest taki, ze moze bedzie to rekord guinessa :P

Gość taka jedna Marysiaa
kurcze pewnie mu glupio sie zrobilo... czuje sie troche zdegustowana... i jeszcze powiedzial mi ze sie NIE onanizuje co wydaje mi sie dziwne, bo kazdy normalny facet to robi.....

Gość taka jedna Marysiaa
:o

Gość z moze jest ultra
katolikiem i zeczywiscie sie nie onanizuje? bo dojsc po 2 min.... to naprawde rekord :P

Gość Ty sie powinnas
cieszyc ze tego nie robi, bo jesli byloby inaczej pewnie tylko gole baby w necie ogladal. Zacznijcie to czesciej robic to bedzie dluzej dochodzic, tylko wtedy nie pisz ze za dlugo.

Gość hmm..........
przynajmniej wiesz juz jaki seks Cie z nim czeka. ja nie miałam tego szczęścia i kiedyś dałam sie nabrać. W trakcie pettingu, oralnego czy tym podobnego mogłam długo się bawic z facetem. mając więc nadzieje że tak samo będzie w trakcie stosunku, spróbowaliśmy. i co? doszedł po 2 minutach. I niestety nie była to kwestia jednego razu :(

Gość elomelek
nabrac :D no to masz problem, ale jesli chcesz sie bawic to mozesz zawsze sama to zrobic, chyba ze dojdzie kilka razy i sie wtedy "pozabawiacie"

Gość musisz byc cierpliwa
nie martw sie dawno dawno temu kiedy przezywalismy nasz poerwszy raz razem moj facet doszedl po...nie wiem 5-6 ruchach :D:D:D:D bylo to tak komiczne ze oboje sie smialismy, chociaz jemu bylo bardzo glupio...a teraz - jest wspaniale, twojemu tez prejdzie :D

nie kazdemu przechodzi... bylam z facetem dosc dlugo fakt ze wtedy jeszcze jako nastolatka i on tez:P mogl czesto ale krotko... pierwszy raz ( danego dnia) nie trwał nigdy powyzej 2 minut, za trzecim czasem dochodziło moze do 5... po 3 dniach ciaglego bzykania nawet moze zdarzylo sie z 15 min :P i takie mialam glupie wyobrazenie pozniej o sexie, ze jak facet moze dluzej niz 10 minut ot mu sie nie podoba i go to nie podnieca :o kiedys ak sie zdarzylo ze jeszcze mialam kontakt z tym pierwszym chlopakiem, po jakis 2 latach... nic sie nie zmienił, no moze troszke.... pierwszy raz trwał jakies 3 min :o ale za to gry wstepn byly dluuugie ;)

Gość widac ewidentnie
no Marycha, tak zle nie jest, moj byly (cale szczescie - ale nie tylko z powodu seksu) tez doszedl pocierajac sie o mnie :O a seks czasami potrafil trwac hmm z 5 poruszen nim :O i koniec. najdluzej to chyba 5 minut. to sa juz zaburzenia. on tez nie onanizowal sie w ogole, mysle ze to jest glowna przyczyna...

Gość ottomaroko
łoł... facet ma problem- takie rzeczy moga się zdarzyc kolesiowi któremu zaczyna stawac a nie takiemu który sie umawia z laskami ha ha ha jak chcesz uprawiac z nim sex- to dojdziesz za 10 lat jak się nauczy kontrolowac wytrysk... sorry nie wróże szczęścia! :D

Gość to tylko jaaa23
pewnie doszedl szybko bo sie nie onanizuje, moze niech zacznie :)

Gość cóż to nazywa się
przedwczesny wytrysk, niemiła i nieprzyjemna sprawa, jeśli nie chcesz nabawić się schizm to kopnij go w duupe i znajdź sobie normalnego faceta

Gość widac ewidentnie
no pewnie gdyby zaczal sie onanizowac problem powoli zaczalby znikac. moj byly tego nie robil bo religia go hamowala... :O echhh

Gość ottomaroko
nie trzeba się onanizować... wystarczy kontrolowac umysł- on odpowiada za ciało, to podstawa tantrycznego sexu... wymaga to dużego treningu ale dzięki temu mozna kochac sie nawet 6 godzin bez wytrysku... o więcej trzeba spytac kogos innego

Gość widac ewidentnie
jesli sie facet nie onanizuje to wtedy jest bardziej podniecony i trudniej mu wytrzymac... i tyle.

jak wy mozecie takie rzeczy pisac..kopnic go w d... a jaki ma powod?moze lepiej zeby on to pierwszy zrobila i pewnie tak bedzie jak sie dowie jak jego laska obwieszcza calemu swiatu jak to szybko sie on spuscil..paranoja;/

Gość kndeliczek
wystrzalowy chlopak :P

Gość starszawy problem
no to faktycznie rekordowo - 2 minuty! Ja czasem potrzebuję 2 godzin aby mi stanął.

Gość taka jedna Marysiaa
tak serio to oze z 5 min bylo, i tez mysle, ze to pewnie przez brak seksu i onanizacje, on raczej nie zacznie sie masturbowac bo rozmawialismy na ten temat i jego to nie bawi :o to jest dla mnie niepokojace... Do stosunku jeszcze nie doszlo ale mam nadzieje, ze jak juz zaczniemy to nie bedzie odplywal po 2 min :o

Gość taka jedna Marysiaa
:o

Gość
I kto powiedział, że Polska ma słabych sprinterów? :P

Gość szatynka wawa
ie martw sie moj afcet od samego dotykania mnie( ja tylko go calowalam i trzymalam rece na jego twarzy)on byl ubrany doszedl po 2 min!! hehh...:) dodam..ze ma 30 lat:)

Gość taka jedna Marysiaa
trudno mi sie nie martwic, troche dziwna sytuacja, tylko siedzialam na nim , no moze troche sie poruszalam a on doszedl :o:O:O

Gość szatynka wawa
marysia wiem ale powinnas sie ceszyc ze tak go jarasz a nie martwic:) on dotykal tylko moich piersi przez stanik..i bum:D2 mi...30 lat... to juz facet nie chlopak..