Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośkaaaaaaaaaaaa

jak ja uwielbiam dowcipnych mężczyzn

Polecane posty

Gość gośkaaaaaaaaaaaa
Kiedyś mój tata powiedział mi, że tylko prawdziwie inteligentni ludzie potrafią dotknąć łokciem nosa. Próbowałam trzy dni i nic:O jak się go spytałam, czy on dotknie, grzmotnął mnie łokciem w nochala i śmiejąc się szyderczo powiedział, że owszem:) Dodam, że uwielbiam jego poczucie humoru:)

Gość flirciarz na 102...
to teraz ja wam coś napisze, moje dwie koleżanki się kiedyś tak zgadały ,że ja będą kiedyś u mnie na imprezie ,to mnie zaciągną pod jakimś pretekstem do łazienki i ściągną mi spodnie a potem na przemiam będą mi ciągnąć małego, i tak było ale się zawstydziłem , ale nawet było to bardzo przyjemne:classic_cool:

Gość kędzierzawska
z kolei mój tata dzwoni co wieczór do babci (swojej mamy) i usilnie wmawia jej że jest Krystyną z gazowni :-)

Gość flirciarz na 102...
dodam że pierwszy raz ciągneły mi na przemian dwie kumpele:)

Gość gośkaaaaaaaaaaaa
Mój tata podkradał mi zeszyty szkolne i rysował w nich z upodobaniem wielkie, wzwiedzione kutasy:)

Gość flirciarz na 102...
...jedna ciągnęła za worek, a druga za małego... Założyły się która pierwsza wyjdzie z łazienki z instrumentem w ręku... Od tej pory muszę małego owijać sobie wokół pasa, natomiast jajka wpuszczam w cholewę gumofilca i jakoś mogę wyjść z domu

Gość gośkaaaaaaaaaaaa
A mój brat, aby rozweselić rodzinę, został męską prostytutką. Poinformował nas o tym podczas Wigilii. mama tak się śmiała, że aż wylała barszcz na tatę i poparzyła mu boleśnie jajca. No ubaw był nieziemski:)

Gość flirciarz na 102...
też to sie działo na imprezie, kumpela tak sie zchlała że zygała w łazience zaznaczam że do wanny a nie do kibla,ja na ten moment akurat weszłem do łazienki ale nie zwracając na nią załatwiałem swoją potrzebę , a ona w tym momencie odwróciła się podczołgała sie do mnie i zaczeła robić mi loda , nigdy tego nie zapomnę od tamtej pory nigdy nic podobnego mi się nie zdarzyło:( a było to 2 lata temu

Gość gośkaaaaaaaaaaaa
A mój wujek kiedys przebrał się za gigantyczną biedronkę i próbował wpełznąć na babcię aby powygrzewać się w popołudniowym słoneczku:)

Gość flirciarz na 102...
Niby to już dwa lata minęły a ziarna kukurydzy z sałatki, którą jadła tamtego wieczory, znajduję pod napletkiem do dnia dzisiejszego:)

Gość marcelina szoke
to wszystko nic 😭 moja mama przyznała sie wczoraj przy obiedzie że jest mężczyzną i tak naprawde nie ma na imie Justyna, lecz Henryk :-( no i komu ja mam teraz ufać? :-(

Gość marcelina szoke
A mó tata niedawno zapisał sie do baletu:O Niby nic takiego ale chodzi po mieście w baletkach i gazowej, nastroszonej spódniczce:O

Gość Jakiś facet
Marcelino... przecież zawsze możesz zaufać mamie Henrykowi :). A co na to tata Józef ?

Gość marcelina szoke
Mój tata zapląsał na to na czubkach palców i wykonał telemark z tulupem:O

Gość Agnieszka K_
przypomniało mi sie jeszcze jedno zdarzenie , kiedy byłam na szkolnej dyskotece( zaznaczam stare dzieje) mój kolega z równoległej klasy zaciągnął mnie do szkolnej toalety i pokazał mi swój piękny klaser ze znaczkami - byłam w dużym szoku z kąd to ma ,bo ja miałam taki prawie sam, a on mi powiedział że tak dla żartów zwinął z mojego domu,do tej pory mam uraz psychiczny do niego:(

Gość Agnieszka K_
ostatnio go spotkałam na portalu nasza klasa pl.:O

Gość cha cha cha
:D

Gość cha cha cha
kocham Barta SimpsonaD:

Gość Agnieszka K_
to nie byłam ja ,to są podszywki:(

Gość jest tu ktoś

Gość Pani Henryka
No tu też się przyplątał ?! Domu nie ma czy co ?? A wynocha mi stąd... tu się pracuje...:P

Gość wacek-placek-

Gość panienkaa z okienkaa
a teraz ja wam coś opowiem,było to na obozie w Przebrnie koło krynicy morskiej,miałyśmy warte z kumpelą w nocy , jeden z kolegów załozył się że gdy będziemy mieć wartę jedną z nas zaciągnie do namiotu i ściągnie jednej majtki i tak się stało, nie byłoby nic w tym złego , gdyby nie zaczął wkładać palce do mojej dziurki,do dnia dzisiejszego wspominam ten obóż:O

Gość jest tu ktoś
czemu mnie nic takiego nie spotkało:(