Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziennikareczka

Czy faceci wola doświadczone czy cnotliwe?

Polecane posty

mnie włoski na łonie pociągają średnio :P choć oczywiscie jestem w stanie przymknąć oko na swe preferencje, gdy przytrafi sie jakas atrakcyjna blondzia...

Nie zwrócę się bezpośrednio do Nef-owej, bo formuła mojej obecności tutaj, jak również powaga z jaką traktuję moją misję, uniemożliwia mi tak bezpośrednią relację z osobami okaleczonymi. Nie zwrócę się wprost tym bardziej, że upadek moralny jaki znamionuje Nef-ową budzi odrazę i szok. Szok tym większy, ze niespodziewany. Czym innym tłumaczyć te słowa, pełne rzekomej frywolności: \"Nagi, a co fundniesz mi ten nowy monitor????\", jeśli nie intencją tak oczywistą, jak biel śniegów, otulających alpejskie szczyty, gdy skrzą się z oddali, w oczy rażąc (na przykład księcia Myszkina). Tymczasem jednak to nie biel. O nie! To gryzący dym czarny i cuchnący. Czarny jak dni młodzieńcze w lochach spędzone, jak myśli nad grobem spraw najszlachetniejszych. Krótko: próba wyłudzenia monitora, pod pozorem mojej rzekomej odpowiedzialności, za transparentność ekranu i stan ogólnoczystościowy :classic_cool:

Gość marteczka_aa
czyli tak podsumwujac jak to juz z Wami facetami jest? taki przyklad spotykacie sie z dziewczyna jakis czas dajmy na to m-c i idziecie do lozka i...? no wlasnie co potem w jakich sytuacjach decydujecie sie to ciagnac dalej a kiedy nastepuje koniec?

Gość ktoś odkopał trupa

Co my faceci lubimy, jest to indywidualna sprawa dla każdego z nas . Jedni lubią szczupłe blondynki inni grubawe brunetki, czy cnotliwe...hm lepsze doświadczone , bo wiedzą co chcą w łóżku. Dziewczyny nie miejcie kompleksów każda znajdzie coś dla siebie i faceci również.