Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziennikareczka

Czy faceci wola doświadczone czy cnotliwe?

Polecane posty

Gość dziennikareczka

co wolicie panowie? i w jakim jestescie wieku? piszcie!

Gość fukzie
cnotliwe. MAm 25 lat.

przewaznie mezczyzni chcieliby miec wszytko na raz - czyli zeby byli pierwszym facetem dla swej koniety i zeby byla na tyle otwarta zeby mogli z nia probowac rozne nowe rzeczy w lozku

Gość dziennikareczka
hmm........ a mi sie zawsze wydawalo ze dziewictwo u dziewczyny w pewnym wieku np 24-25 dziwi facetow i wola takie co jzu to maja za soba ale milo wiedziec ze jest ktos kto uwaza inaczej

Gość cnotliwą
zawsze można podszkolić, doświadczona już wie czego chce i ciężko przerobić

34 lata i lubie tylko doświadczone... wszelkie 25 letnie dziewice, zranione 30 latki, ktore miały jednego faceta i leczą po nim od 10 lat traume, od razu odpadają

cnotliwą mozna podszkolic.... a ona zacznie sie wtedy zastanawiac "ciekawe jak to jest z innymi facetami" :P:P:P doświadczona juz to wie

Gość fukzie
dlaczego ? To ze mam 24 lata nie znaczy ze moja dziewczyna ma miec 24 lata . SAm jestem prawiczkiem

Gość polkapolka22
chlopak prawiczek woli dziewczyne dziewice ale czy taki ktory juz mial stosunki z kobietami tez woli dziewice? jak to jest panowie? i cowas tak rajcuje w cnotliwych dziewicach ze wiekszosc chce je miec?

Gość rajcuje
bo jak coś pójdzie nie tak, to nie zorienuje się od razu :)

Gość
polkapolka22=> czemu dziewice? Atawizm, podejrzewam (pozycja samca w stadzie etc). Ten sam powód czemu nawet majętna kobieta woli faceta przy kasie.

Gość polkapolka22
a w jakim wieku dziewictwo wydaje wam sie "dziwne"? powyzej 24 lat np? albo wyzej? i co myslicie o takich laskach?

mysle, że 25 letnia dziewica jest nieco już dziwna... chyba, że to jakaś ultrakatoliczka... w innym przypadku, jesli na dodatek nie jest brzydka jak noc i nie jest jakąś (wyraźnie widoczną) dziwaczką, to jej stan dziewiczy budziłby u mnie podejrzliwość

ja wolałm faceta doświadczonego i maż tez wolał kobiete ktoóra zna sie na rzeczy

Gość
polkapolka22 => wcale nie wydaje mi się dziwne. Ze ktoś czeka to nie jakas wada. Chyba, ze jest to spowodowane oziebloscia. Dziwne jest jesli kobieta dziewica umiera. Wtedy chyba miala jakis problem ze soba :P

To, że ktoś czeka to jest wada.... Jesli ktos przez 7 lat swojego dorosłego życia, nie spotkał NIKOGO z kim by się związał tak, jak wiążą sie dorośli ludzie.. to cos musi byc z nim nie tak.... albo ma problem z relacjami z płcią przeciwną, albo ma wymagania, ktorych nie potrafi nikt spęłnić (a z wiekiem następuje ich eskalacja) albo nie czuje potrzeby bliskosci 2 osoby... to, że dorosła od wielu lat kobieta nie poczuła do NIKOGO cieplejszego uczucia, ktore spowodowałoby u niej potrzebe bliskosci jest żałosne a nie godne pochwały

Cóż, osobiście, gdym miala np 25 lat i spotkała prawiczka w tym wieku, miałabym podejrzenia że jest z nim coś bardzo nie tak. Bo to nie jest normalne.

Gość Robicie problem nie wiem
z czego:O Sama nie jestem jakimś przebrzydłym stworem, piękna też nie jestem, ale raczej mam powodzenie, jak tego chcę. Wystarczy, że pójdę na dowolna imprezę i mogę tam upolować, na kogo mam ochotę. Tzn. jest coś takiego, że jak sobie upatrzę fajnego faceta, to mogę nawet nic nie robić, wystarczy, że potańczę koło niego, a jemu się wydaje, ze to on mnie podrywa za 10 minut:P Tyle, że związek to coś więcej niż przygruchanie sobie kogoś na jakiejś drętwej imprezie:O Co jest złego w tym, że nie uprawiam seksu, bo nie mam osoby, którą kocha i która mnie by kochała> Co jest złego w tym, że boję się chorób, ciąży, że nie mogę stosować pigułek anty ze względu na mój stan zdrowia, więc pewnie stresowałoby mnie sypianie codziennie z facetem, obawianie się ciąży, an którą sobie nie mogę pozwolić? Nie chcę nikogo obciążać moimi problemami, tym, jaka jestem. Tym bardziej, jak na kimś mi zależy.Może i będę się masturbować rano i wieczorem do końca życia, albo dopóki mi się nie odechce, ale przynajmniej nie będę dręczyć nikogo innego oprócz siebie, a to dla mnie wazne🖐️

Gość ja stane w obronie

Gość Robicie problem nie wiem
Komiczne, ale przecież można spotkać wiele osób, do których się żywi cieplejsze uczucia. Tylko co z tego, jak te osoby tych uczuć nie żywią do Ciebie?:O Pierwszy raz spotkałam taką osobę w wieku15 lat. Akurat było to bardzo odwzajemnione uczucie. Tyle, ze była dzieckiem i moja mama nie pozwalała mi się spotykać z nim, tak w ogóle. To było dość przykre, potem ja się zmieniłam, on też, w ogóle nie wiedział, dlaczego nie chcę się z nim widywać, co się stało, jeszcze 2 lata po tym, jak się poznaliśmy dostawałam głuche telefony... Potem się zakochałam w koledze ze szkoły, który sam mnie poderwał, ale był dość dziwny i miał problemy ze sobą. Tzn. na jednej imprezie mnie całował, siedział ze mną, a potem udawał, ze mnie nie zna. Czasami gdzieś mnie zapraszał, spił się, i całował z innymi dziewczynami:O On tez ma 23 lata i nigdy nie miał dziewczyny. Ale rozumiem to, mimo że jest strasznym podrywaczem, to jednak szanuje kobiety i się opamiętuje. Potem był mój chłopak. Pierwszy:) W wieku 19lat. Ale po dwóch latach mnie zostawił. Byłam dla niego matką i przyjaciółką. Studiowałam i zaczęłam pracę po to, żeby móc gdzieś z nim chodzić, pożyczać mu kasę, żeby się nim trochę zająć. Nigdy nie myślał o sobie, musiałam to robić za niego, ale oprócz tego był i jest kochanym i cudownym człowiekiem, moim prawdziwym przyjacielem. Jednak nie chciałam z nim spać. Głównie dlatego, że nie czułam się przy nim bezpiecznie, że nie uważałam go za odpowiedzialną osobę. Teraz znowu kogoś poznałam, ale mając w pamięci to, jak mój chłopak zerwał ze mną dwa razy, a teraz w dodatku ma takie psie oczy i chce wrócić:O nie umiem się wiązać z facetami. Wiem swoje- łatwiej mi jest samej. W międzyczasie miałam inne znajomości, które czasami były dziwne. Od zawsze przyjaźniłam się z facetami, a potem sie np. okazywało, że mój przyjaciel tak naprawdę chciał być moim chłopakiem itd. W sumie nie wydaje mi się to aż takie dziwne. Gdybym dawała dupy każdemu z nich, na pewno byś to uznał za normalny życiorys:classic_cool:

Gość ja stane w obronie
Boze ludzie co wy wypisujecie???????????????!!!!!!!!!!!!!! chcecie powiedziec ze dziewczyny ktore maja juz ten pierwszy raz za soba moze nawet z pierwszym lepszym sa lepsze od tej ktora chce to zrobic z kim skogo kocha??????????????????? przeciez wypisujecie bzdury!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"ja stane w obronie" klawisz Ci się popsuł, że tyle wykrzykników wpisujesz? Przestan sie tak rzucać, jakby Ci ktoś zburzył światopogląd... Skoro nie potrafisz czytac miedzy wierszami to odczytaj to tak - to nie jest normalne, by będąc w wieku 25 lat nie spotkac do tej pory nikogo, kogo sie pokocha lub polubi na tyle by chciec z nim uprawiac sex...

Gość stane w obronie..
do komiczne ----> czyli lepiej jak laska sie pisci w pewnym wieku nawet z byle kim to wtedy bedzie normalna wg ciebie?

nie jest normalne, by kobieta w wieku 25 lat, ktora żyje w normalnym spoleczenstwie, sudiuje czy pracuje, do tego wieku jedynych facetów ktorych spotykała, to ci "pierwsi lepsi" z którymi się moze "piścić" :P

Gość stane w obronie
a jezeli naprawde nigdy sie nie zakochala w nikom z wzajemnoscia to co? znaczy ze ma isc z kims innym do lozka bo to nienormalne w tym wieku byc dziewica????