Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to sie narobilo

dziewczyny help!!!!!!

Polecane posty

Gość no to sie narobilo

prosze o opinie i pocieszene. jestem zaniepokojona ale wkrotce zaczne chyba szalec! w czym problem. otoz powinnam dostac okres w piatek, 11.01. wciaz zero oznak. przez 7 lat bralam diane 35 z malymi przerwami, od sierpnia rigevidon ale w grudniu wzielam ostatnie opakowanie i postanowilam odstawic. 15.12 dostalam normalnie okres tak jak po tabletkach. potem wyliczylam 28 dni i przypadlo na piatek. okresu wciaz brak. 26.12 kochalam sie z facetem, stosunek przerywany. no i teraz mam schizy. ciaze planuje na wrzesien, przynajmniej zaczne sie starac bo wychodze za maz w sierpniu. dlatego przestalm brac tabletki. kurde! nie moge byc terazw ciazy!!!! dziewczyny! czy slusznie mam schizy? mialyscie problemy z okresem po odstawieniu tabsow? czy to razej ta gorsza wersja dla mnie w tym momencie - ciaza?

Gość dlaczego nie możesz
być w ciąży? może już jesteś trzeba było odstawić w sierpniu, a nie teraz panikować

Gość słusznie
masz schizy. Ale nie mart się, trafiłaś we właściwe miejsce. Zaraz Cię przebadam i stwierdzę ciążę :-D

Gość warzenie zup i klusek
test ciążowy kosztuje 10 zł spokój i pewność- bezcenne

po tabletkach organizm sie rozlegulowal i nie bedziesz miala takiego reguralnego okresu jak kiedys i to przez kilka najblizszych miesiecy. nie panikuj tylko idz po test wyluzuj to normalne, ze okres przebiega inaczej po odstawieniu tabletek

po odstawieniu tabletek miesiaczki moga byc nieregularne..jak tak mialam..albo przez miesiac i dluzej brak..albo co 2 tygodnie..wszystko mi sie rozregulowalo..

Gość no to sie narobilo
wiem o tym, ze stosunek przerywany to zadna metoda. ale moj facet mial spore problemy i nie kochlismy sie przez ponad 4 miesiace. wtedy, w grudniu jakos tak wyszlo i poooszlooo... kurde, musze zrobic ten test! cholera, a sierpniu slub, no... niech to szlalg!

Gość no to sie narobilo
i ja nie panikuje. mam 30 lat i dziecko to nie problem, tylko suknie chcialabym zalozyc na szczuple cialo a nie w worku leciec do oltarza... :)

mozliwe ze ci sie okres rozregulowal, a ten okres co dostalas 15.12 to byl zaraz po odstawieniu? bo jesli tak to nie jest to okres tylko krwawienie jak w przerwie. organizm nie wiedzial poporstu ze nie przyjmiesz kolejnego opakowania. teraz powinnas czekac na naturalny, prawdziwy okres. ps: szansa na ciaze jest. podobniez zaraz po odstawieniu tabletek szansa sie moze podowic bo organizm byl oszukiwany i zaraz nabral naturalnosci. a moze tez chce sie odtruc i niew zajdzie sie tak predko? trzymam kciuki,

Gość no to sie narobilo
m a d z - dzieki za dobre slowo! te tabletki odstawilam wczesniej by moj organizm sie przyzwyczail, ze nie dostaje dawki hormonow co miesiac. chcialam jakos odpowiedzialnie podejsc do ciazy to masz... chwila uniesienia i cala moja odpowiedzialnosc trafil szlag. nie mowiac, ze okazalam sie bezmozgeim kochajac sie bez zabezpieczenia.. echhhh

Gość no to sie narobilo
okres z 15.12 to bylo krwawienie po tabletkach. po ostanim moim opakowaniu. ten, na ktory czekam ma byc naturalny.. no i ani nie widac ani nawet okresowo sie nie czuje, nie mowiac juz ciazowo!

Gość no to sie narobilo
dzieki agusia88!!!! potrzebuje teraz szczescia i cudu :)

gin mi ostatnio powiedzial, ze najlepiej zachowac 3 miesieczna przerwe od brania tabletek do ciazy - tak jest najbezpieczniej

Gość no to sie narobilo
wiem, wiem. dlatego odstawilam wczesniej. wolalam duzo wczesniej bo tabsy bralam prawie 7 lat i mam 30 lat. az wstyd sie przyznac do wieku przy tej glupocie co zrobilam ;(

ja po odstawieniu tabletek okres dostalam po 46 dniach :P a w ciazy nie bylam :P mozliwe ze rozreg. ci sie od odsawienia hormonow... ale mimo wszystko zrob test tak jak pisaly poprzedniczki, a bedziesz pewna co jest co ;) Pozdrawiam :)

Gość no to sie narobilo
Nectarine - gdyby nie ten seksualny incydent z moim facetem w grudniu to bym sie o okres nie martwila :) i w ogole nie byloby tego topiku :) dzieki za pocieszenie

Gość słusznie
ło matko, co za dywagacje głupie, leć dziewczyno po test albo ewentualnie do gyna chyba że tylko posmęcić chciałaś bo NIKT tu nie stwierdzi czy jesteś w ciązy czy nie TAK, TO MOŻLIWE Ale to Ty musisz zrobić test Bicie piany nic nie da

Gość dlaczego nie możesz
to jakoś połowa cyklu, więc ciąża może być idź po test i nie truj

Gość smako-łyk
też brałam kiedyś rigevidon i mam 10 letniego syna :P

Gość no to sie narobilo
no dobra. ide!

Gość no to sie narobilo
czesc dziewczyny. chcialam podziekowac tym, ktore mnie wspieraly w stresujacej sytuacji. tak jak sugerowalyscie poszlam do apteki i zrobilam test. niestety nie rano tylko zaraz po powrocie do domu. Wynik negatywny, ale okresu wciaz nie mialam. i nie mialam pewnosci, ze ten wynik jest wiarygodny.... Ale dzis rano, jak zbawienie, okres POJAWIL SIE!!! tak wiec do innych panikujacych - jesli nie znalazlyscie sie w sytuacji, gdy bylo spore prawdopodobienstwo, ze zajdziecie w ciaze a jestescie po odstawieniu tabsow - bez paniki!!! okresik sie pojawi w swoim czasie caluski dzeiwczyny i jeszcze raz dzieki!!!!!!