Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

defendo

Trafiłam tutaj dzięki czort wie komu

Polecane posty

Na moim blogu było wejście z tego forum. Zdumiało mnie to, bo jako żywo - moja litera tu nie postała, ani oko nie zahaczyło. Może wsiąknę w Wasz grunt, kiedy opanuję nawigację, na razie z pewnym trudem tu się poruszam. Na razie poczytam - jeśli pozwolicie. A tak w ogóle to ja z tych nieśmiałych...

Gość Szaleństwo tu jest
nie zdziw się, jak zaraz ktoś się pod Ciebie podszyje

Gość Szaleństwo tu jest
nie !!!!!!!!!!!!

no i przyzwyczaj się do głupich zaczepek, chamstwa, wulgaryzmów itp itd

Gość No widzisz
już się zaczyna. Ale na pocieszenie powiem, że jest tu parę fajnych ludzi, pomijam tych idiotów, którzy cały czas piszą o gównach. Nie klikaj w linki.

no i głównym tematem jest kupa, pod różną postacią.... wyżej psia kupa, może być zjadanie kupy lub stawianie kloca na klate to jest bardzo specyficzne forum :P

Cześć. Bardzo mi miło Cię powitać w naszych szeregach. W razie wątpliwości, albo kiedy ktoś zrobi Ci krzywdę - pytaj o mnie, ponieważ trzymam forum, to forum żelazną dłonią. PS łykasz, czy wykonujesz unik?

Gość Szaleństwo tu jest
Kiedy tylko usłysze poranny zgiełk ubieram na głowę wysłużony kołpak od poloneza caro i gogle spawalnicze oraz wdzianko peruwiańskich tragarzy wraz z tradycyjnymi sandałami typu:" rzemień wentylacyjny", wybiegam raźno przed blok pochrząkując w takt hymnu Bangladeszu, dołączam do ekipy remontującej węzeł ciepłowniczy Warszawa-Żerań jako elektroda

Gość MRK
jest trzecia opcja - wypluć

Gość buka
no to juz po Tobie nikt stąd żywy nie wychodzi:o

Gość MRK
Choć ja zawsze połykam:)

Gość A TY jesteś
kobietą, prawda ???

Gość nie uciekła to topik modera

Jasne,że nie uciekłam - czego jak czego, ale odwagi to mam w nadmiarze, w przeciwieństwie do rozumu :P Dzięki za powitanie - w dziwne linki nie klikam, podszywaczy mam głęboko w poważaniu. Nawet ich cenie - tylko wielcy ludzie mają swoich sobowtórów i epigonów, więc wszelkim podróbom serdeczne: - Bóg zapłaCZ! :D

Defendo, uciekaj stąd, póki jeszcze możesz. Faktycznie czort cię tu sprowadził. Ja tu jestem od paru lat i wydostać się nie mogę ;D. To forum skupia jak w soczewce wszelkie ludzkie wady i zniewala wciągając jak bagno. :D

Aha - jasne,że jestem kobietą (czyli jeśli podzielić homo sapiens na ludzi i facetów - to ja w tej lepszej części ;)) - to do modera(mordera?mordercy? - i tak się nie boję...)

Bagno, powiadasz? a chętnie, chętnie - przeprowadzę badania - właśnie dumam nad pracą naukową polegającą na analizie kinetycznej kroku defiladowego na terenach grząskich i podmokłych :D