Dziobus 0 Napisano Styczeń 14, 2008 To jest pytanie do dziewczyn ktore odstawily pigulki: po jakim czasie od odstawienia pigul libido wrocilo u Was do normy? Z gory dziekuje za odpowiedzi i pozdrawiam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooooakuku Napisano Styczeń 14, 2008 mi wróciło jak zmieniłam faceta:)Kocham mojego przyszłego mężusia...już niedługo:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jaka jest norma Napisano Styczeń 14, 2008 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi po Napisano Styczeń 14, 2008 5 miesiącach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mi po Napisano Styczeń 14, 2008 nie wiem czy jest jakaś norma się pytają to odpowiadam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziobus 0 Napisano Styczeń 14, 2008 po 5 miesiacach? kurcze troche dlugo... przed braniem tabsow caly czas mialam ochote na sexn a teraz moze dla mnie nie istniec:-( juz zaczyna to denerwowac i mnie i mojego Skarba, dlatego biore ten blister do konca i odstawiam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziobus 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Halo dziewczyny wypowiedzcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach