clawka 0 Napisano Styczeń 14, 2008 Zamierzam regularnie chodzić na siłownię - ale jak wiadomo, razem zawsze przyjemniej - może jest tu jakaś dziewczyna z Trójmiasta (najlepiej Gdańsk), która chciałaby ze mną ćwiczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EDZIA 0 Napisano Styczeń 15, 2008 część a gdzie byś chciała chodzić na tą siłownie masz konkretne miejsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clawka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 Myślę o Akademosie na Żabiance, a z jakiej dzielnicy jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajny pomysł Napisano Styczeń 15, 2008 skąd jestes i ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clawka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 jestem z Gdańska (Oliwa), mam 20 lat. A ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajny pomysł Napisano Styczeń 15, 2008 ja też mieszkam w oliwie mam23 lata tylko ze ja teraz mam sesje i nie bardzo czas:( jak czesto bys chciala chodzic I ile chcesz schudnac czy raczej dla kondycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clawka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 O to blisko siebie mieszkamy :) Ja też mam sesję, więc na razie chociaż 2 razy w tygodniu. za to od lutego zaczynają mi się ferie, więc wtedy to częściej. a co do celu tej siłowni to chcę wyrzeźbić ciało i schudnąć niewiele, max. 2 kg. A jak to jest u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajny pomysł Napisano Styczeń 15, 2008 ja chce schudnąć póki co dużo chodzę a na siłownie chce się wybrać jakoś po sesji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clawka 0 Napisano Styczeń 15, 2008 zawsze możemy umówić się po sesji, to jest mój nr gg: 3085007 a może ktoś jeszcze chce zacząć chodzić teraz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajny pomysł Napisano Styczeń 15, 2008 ok trzymaj sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
clawka 0 Napisano Styczeń 30, 2008 podnoszę, może ktoś chętny? dzisiaj idę, sama, ale trzeba się przemóc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiki riki Napisano Styczeń 30, 2008 ja niestety do Gdyni chodze ale polecam Akademos! naprawde super zajecia aeroikowe i silownia fajnie wyposazona!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach