Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 5ytytytru

gdzie na necie moge umiescic muzyke, na jaki serwer

Polecane posty

Gość 5ytytytru

sprawa wygląda tak: mam swoj wlasny profil i taką mini stronkę na forum dotyczacym mojej pasji. chciałabym tam tez zamiesxcic muzyke którą mam w mp3 ale tamten serwer ma ograniczenia i nie mozna. znacie wiec moze jakies miejsca w których mozna umiescic mp3 a potem tylko wstawic odnośnik na odpowiednią strone? np odnosnik w postaci paska odtwarzania..? zarejestrowałam sie na myspace ale nie mam pojecia czy tam sie tak da, nie widze opcji upload music.. pomooocy:(

Gość 5ytytytru
pomóżcie, moze na yspace sie da tylko ja ie weim jak..?

Gość Jupijej
Może na chomikuj.pl

Gość 5ytytytru
a na wrzucie albo chomikuj jest taka opcja zeby potem wstawic link do załadowanego utworu na jamiejs swojej stronie w formie paska odtwarzania? takz eby ci co otwieraja moja strone mogli od razu sobie odtwarzac?

Gość Jupijej
Na chomikuj tak!

Gość 5ytytytru
heh na chomiku to sie nawet odtwarzac nie da, jak chce posłuchac własnej muzyki musze pocvzekac az opera zrobi transfer, nie ma paska odtwarzania, bez sensu :/

Gość 5ytytytru
tak ale ja wyraznie mowie od poczatku: chce wrzucic muzyke tak aby potem na swoja strone wkleic odnosnik w postaci malutkiego zgrabnego paseczka odtwarzania a nie wielie okno youtube.. próbowałam z wrzuta pl ale ta moja strona to pokazuje jako url :/ ale dzieki za pomoc...