Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MissUkraina

No i zlamalam noge.

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie, Od 3-ch dni mam zlamana noge, leze w lozku, nigdzie nie wychodze, wszystko mnie boli, i nie moge nic jesc. Wracalam do domu i potknelam sie na schodach u babci w budynku, nie jest fajnie, co? Mam na nodze takie cos, jak z kosmosu Poruszam sie o kulach, dobrze, ze mam duzy balkon i nie musze wychodzic na ulice. Moze, ktos zna skuteczne srodki, przyspieszajace regeneracje kosci i tkanki miesniowej? Bede wdzieczna za porady, pozdrawiam !

Gość jdhshhshdhkds
masz załozony gips?

Gips i cos jeszcze, takie jak bardzo twardy papier, nie wiem, jak to sie nazywa, ale jest szorstkie i szare

Jak moja mama miała złamaną nogę, lekarz zalecił jej jedzenie galaretek w róźnej postaci, dużo nabiały itp, pewnie w aptece są specjalne środki wspomagające regeneracje kości, są też speclakne zastrzyki, ale to jeśli ktoś ma naprawdę duży problem ze zrastaniem kości, jeśli jesteś młoda, wszystko powinno pójść gładko :-)

Akurat galaretke uwielbiam, zrobie dzisiaj wisniowa;) super, dziekuje za porade ! Zastrzyki dzisiaj zaczynamy, przeciwbolowe i przeciwzapalne. Ale jeszcze boli ! Bardzo0000

Spokojnie, przejdzie.. moja mama uwielbia żelki, więc było jej na rękę to zalecenie.. ;-), życzę szybkiego powrotu do zdrowia!

Gość gfshjtw
duzo wapnia- czytaj jogurty, zelki ,galaretki, gotowane golonko...

Ja robie galaretke domowa z kompotu wisniowego, dodaje troche cukru, zelatyne i do lodowki. Wapn biore na inne dolegliwosci, wiec z tym nie ma problemow raczej. Z nudow umieram, i jeszcze boliiiiii bardzo, bol nasila sie w nocy. 12 lat temu zlamalam lewa noge, wczoraj prawa. Dlaczego dziewczyny w mlodym wieku maja takie kruche kosci? Nie wiem, ale czy to juz osteoporoza?