Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Babska podłość

Dlaczego kobiety bywają takie podłe?

Polecane posty

Gość Babska podłość
Cześć, Miło Cię widzieć. Wiesz, musiałem się odprężyć lekką rozrywką. Ja nie posiadam w domu telewizora więc niewymagające wysiłku zajęcia nie wchodzą w grę. :-) To tylko wczoraj i dzisiaj. Jutro już nie.

Gość Babska podłość
Czytujesz do poduszki Ericha Fromma? No, no... Więc Twoja wiedza pochodzi od filozofów? Rozumiem, choć nie do końca. Jako żywo, w stosie makulatury fryzjerskiej i dentystycznej jeszcze nigdy się nie natknąłem na choćby jeden karteluszek"Ucieszki od wolności". Ale to zapewne z tego powodu, że ja bywam strzyc włosy w jakimś podejrzanym zakładzie fryzjerskim. Rozumiem, że oprócz tego konkretnego przypadku, poczekalnie każdego gabinetu fryzjerskiego są zasypane Frommem, Heidegerem i Heglem? Żeby czekające na uszykowanie trwałej ondulacji damy miały jakąś pożywkę dla swojego intelektu...

Gość Babska podłość
Teraz rozumiem. Profesjonalizm wymaga, żeby o miesiączkę zostawić za drzwimi biura. :-) Oczywiście nie można tego samego powiedzieć o drzwach domowych. W końcu, gdzieś musi istnieć jakieś miejsce, ostatecznie trzeba mieć w końcu jakiś męski przedmiot, żeby babskie frustracje emocjonalne móc ulokować. :-)

Gość Babska podłość
Co zaś się tyczy samolotowania, przestrzegam z wyciąganiem pohopnych wniosków.

Gość Miło Cię znów widzieć
No to jest nas dwóch, z takim samym brakiem wyposażenia domowego :D Kobietom jednak facet nieodmiennie kojarzy się z pilotem do tv :D

Gość panowie wiążcie się z facetami
skąd pomysł, że ludzie są skazani na lektury leżące w poczekalni u fryzjera? Ja zawsze noszę przy sobie coś sensownego do czytania, a Ty? Preferujesz kolorową makulaturę? :) W przypadku Fromma chodziło akurat o "O sztuce miłości", "Ucieczka od wolności" dotyczy raczej nieco innych zagadnień. Wiedzę czerpie się z każdego źródła, w którym można ją pozyskać, zgodnie ze starą konfucjańską zasadą i obawiam się, ze Twoje szanse na porozumienie z drugim człowiekiem są skazane na porażkę tak długo, jak długo będziesz rozpatrywał rozmowy jako lekką rozrywkę i używał jako argumentacji aerobiku, PMS, fryzjera i kolorowych pisemek. Aczkolwiek życzę powodzenia w dalszym swobodnym dryfowaniu po powierzchni kałuży :) Każdy ma własne hobby

Inspirujacy do przemyśleń głos, pani "panowie wiążcie się z facetami " :) Jednak to "Moi faceci ..." i "Wszyscy byli ..." :O

Gość Babska podłość
:-) E tam, Miło Cię widzieć. Po prostu się czepiasz koleżanki, zamiast podziwiać jej temperament i ochoczą bojowość w zwalczaniu mnie i tego, co ja tu piszę.

Gość Babska podłość
A wiesz, Miło Cię widzieć, że przez małą chwilkę zastanawiałem się, ktoś Ty. Teraz już posiadam pełną jasność. :-) Rozumiem, że sprawy jakoś się układają?

Gość Babska podłość
Pomysł bierze się z osobistych obserwacji, motywowanych zawołaniem: "kto ma oczy, niechaj patrzy". Będę się lekko upierał, że światopogląd 95% populacji babskiej jest kształtowany nie przez studiowanie dzieł Hegla ale poprzez litereturę, nazwijmy ją umownie -fryzjerską. Chyba że zostanie dowodnie wykazane, że jednak poczekalnie fryzjerskie są intelektualnymi przystankami dla pań oczekujących na swoją kolejkę. :-)

Gość Babska podłość
Przymuję do wiadomości, oczywiście, że coś takiego jak aerobik nie istnieje, i że kobiety nie mają z czymś takim nic wspólnego. :-)

Jakoś tam się układają, mrozy, które były, zatrzymały pewne sprawy, ale z wiosną zaczynam budowę wielkiego pieca ;) Albo metra, ale coś zacznę :) Jak u Ciebie ?

Gość Babska podłość
Cóż, zima mi dopisuje. :-) Wprawdzie ograszki łyżwowe nie mają miejsca, ale z drugiej strony idzie w taką pogodę ciągnąć robotę przy budowie domu. Ma się rozumieć, wszelkie możliwe terminy zostały przekroczone a robota, która miała się zakończyć z miesiącem listopadem trwa w najlepsze. Jak sam zapewne zauważyłeś, przestałem tutaj bywać. Wczoraj i dzisiaj, to zwykły przerywnik. Jutro znowu znikam, aż do następnego, bliżej nieokreślonego w czasie razu.

Zauważyłem. Pewnie nie jest to miejsce najlepsze do ciągłego bywania, ale dobre do obserwowania ludzi takimi, jakimi rzadko zdarza się im bywać w realu. Ciągle się uczę, ciągle się dziwię.

Gość Babska podłość
Ano, kolego, wiemy o tym nie od dzisiaj. Wystarczy maleńka prowokacja, a już z człowieka wypełza jego prawdziwa natura. A koleżanka cóś straciła bojowy impet. Szkoda. Miałem nadzieją ją jeszcze nieco potarmosić. :-)

A ja muszę do miasta, z godzinę albo lepiej mi zejdzie. Do zobaczenia 🖐️

Gość Babska podłość
Cześć.

Gość Babska podłość
Co to? Nie ma chętnych do pogadania?

Gość wielkie oczy...
Aż osłupiałam, mimo tego, że jestem podłą kobietą.

Gość Babska podłość
A kto Ty jesteś? Ę?

Gość wielkie oczy...
jak to kto? kobieta podła

Gość Babska podłość
A może kobieca upodła? Co?

Gość wielkie oczy...
nie...upadła chyba nie. Upadły to anioł moze być nie kobieta

Gość Babska podłość
A ja jednak coś niecoś słyszałem o kategorii upodłych kobiet. Sprawa stara jak świat.

Gość przekaz od emeryta
8,99 zł

Gość Babska podłość
"Pieniążki się schowa...". :-)

Gość Kobieca podłość
Dzień dobry.

Dzień dobry :)

Gość Babska podłość
Cześć, kolego. Nie miałem czasu za bardzo na pukanie. Jestem nieco zdyndany. W ogóle, jak tam leci?

Gość Babska podłość
Dzień dobry. Ponownie apeluję o wypowiadanie się na zadany temat.