Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzelka

poprosze o spis kosmetyków do cery tłustej ! jestem młoda i potrzebuje rad

Polecane posty

Gość dzelka

no to tak ... mam 12 lat i mma troche pryszczy na twarzy...... strasznie twarz mi sie błyszczy ... no t myśle że to jest cera tłusta nie ???? a więc prosze was o spis kosmetyków dla cery tłustej np. kremy toniki żele peelingi itp. :) ... aha niedługo mam wycieczke w góry ( jupi :):):):):) ) i bym bardzo chciała zrobić sobie lekki makijaz ale naturalny !!!! nie chce wyglądac jak lala barbie :) - prosze was też o dobór kostemyków do lekkie naturalnego makijazu ... dodam że jestem blondynka i mam zielone oczka ... bardzo zalezy mi na rózu na policzki tylko nie wiem jaki mam wybrać !!!!! heh no i jeszcze te pryszcze...... PROSZE WAS MOJE KOCHANE KOBIETKI O RADY :):):):) !!!!!!!!!!!

Witam dzelka, Bardzo dobry na pryszcze jest żel Benzacne 5% lub 10% dostępny w kazdej aptece ok.10zł, na początek wypróbuj 5%, co do kosmetyków do cery tłustej - fajną oferte ma faberlic dla cery młodej i problemowej i co ważne też w cenie ok. 10zł za szt.(krem,tonik,pianka do mycia twarzy), a makijaż moim zdaniem tylko tusz na rzęsy i błyszczek na usta - różu na policzki chwycisz chodząc po górach 100% naturalny. powodzenia

Witam dzelka, Bardzo dobry na pryszcze jest żel Benzacne 5% lub 10% dostępny w kazdej aptece ok.10zł, na początek wypróbuj 5%, co do kosmetyków do cery tłustej - fajną oferte ma faberlic dla cery młodej i problemowej i co ważne też w cenie ok. 10zł za szt.(krem,tonik,pianka do mycia twarzy), a makijaż moim zdaniem tylko tusz na rzęsy i błyszczek na usta - różu na policzki chwycisz chodząc po górach 100% naturalny. powodzenia

Gość dzelka
DZIĘKUJE :):):):):) za te cenne rady !!!! myśle że to mi pomoże :( aaa raczej napewno :)