Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 karcik

Cos do koloryzacji

Polecane posty

Go艣膰 karcik

Witam Mam w艂osy d艂ugo艣ci 8-10 cm(no,mo偶e troch臋 d艂u偶sze), ciemne(brunet). Interesuje mnie zrobienie pasemek, ale tylko domowymi metodami i tylko z u偶yciem kosmetyk贸w, kt贸re 艂atwo sie zmywaj膮. Kolor najlepiej jasny(偶贸艂ty, bia艂y itd.), taki,偶eby sie odr贸偶nia艂 . Chodzi mi o zmian臋 koloru w艂os贸w (wiadomo, cz艂owiek sie rozwija ;d;d),ale poza maskarami nic powa偶nego nie robi艂em, tak偶e to pierwszy raz. Podawajcie produkty i jakie艣 info o nich,wra偶enie, stosowanie,kolor,偶ywotno艣膰,艂atwo艣膰 zmycia itd. B臋d臋 bardzo wdzi臋czny za info. je偶eli chcecie jakie艣 info ode mnie,piszcie. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 irmaaa
niestety je偶eli chcesz mie膰 ja艣niejsze pasemka ni偶 Twoje naturalne w艂osy, kt贸re sa do艣c ciemne z tego co piszesz to nie da sie tego tak zrobi膰, 偶eby to si臋 po jakim艣 czasie zmy艂o. Trzeba w艂osy rozja艣ni膰 a to jest dos膰 trwa艂y efekt, no i musisz sie liczy膰, 偶e bedziesz mial odrosty. Jeszcze jedna sprawa przy do艣c ciemnych w艂osach, jezeli eksperymentuje si臋 w domu to zachodzi ryzyko, 偶e wyjda Ci pasma 偶贸艂te.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karcik
No,moze nie do konca dobrze sie wyrazilem- chodzi mi nawet o zolte pasma, zeby je solidnie zrobic, bo maskary to po 1 przejechaniu grzebieniem sie ,, zmywaja,,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karcik
Chodzi mi o ,,pokolorowanie,, wloskow,niekoniecznie o profezjonalne pasemka, tylko cos, co bedzie sie na glowie wyrozniac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karcik
Noo, a co do koloru wlosow to mam taki ciemny, moze nie tak czarny bardzo,aleogolnie ciemny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 irmaaa
to musisz kupi膰 sobie jaki艣 produkt do rozja艣niania w艂os贸w i najlepiej poprosi膰 kogo艣, 偶eby to Tobie po艂o偶y艂 na pasma. Na Twoim miejscu nie kombinowa艂abym sama, lepiej i艣膰 do fryzjera, bedziesz mia艂 pewno艣c, 偶e to wyjdzie dobrze, chodzi o to, 偶e te srodki sie nie zmywaj膮 i jak co艣 nie tak p贸jdzie nie r贸wno sie na wlosy na艂o偶y to b臋dziesz mia艂 plamy na w艂osach a to ju偶 tak 艂atwo nie zejdzie jak maskara do w艂os贸w i potem bedziesz mia艂 problem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 irmaaa
tez mam ciemne w艂osy i przerabia艂am rozja艣nianie w domu, nigdy wiecej, serio.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karcik
uuu, no to na razie odloze pasemka na potem, a co poradzisz mi do zrobienia fryzury na jeden dzien,no moze dwa ;d;d, tzn. odmienienia koloru- jakies zele,czy cos?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 irmaaa
chyba pozostaj膮 Ci niestety tylko maskary do w艂os贸w:) S膮 r贸偶nego typu szamponetki zmieniaj膮ce kolor wlos贸w ale nie mam z nimi do艣wiadczenia, stosowa艂a je moja kole偶anka ale nie by艂a specjalnie zadowolona.

Udost臋pnij ten post