Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikakuła19

zmeczenie, oslabienie, bole glowy

Polecane posty

Gość kikakuła19

od dluzszego czasu (4-5 miesiacy) jestem strasznie oslabiona.Mam zaledwie 19 lat a nie mam sily na nic.Spie po 10-12 godzin w nocy okolo 8-9 reszte nadrabiam w dzien, jak nie pojde spac to nie moge normalnie funkcjonować,miewam tez straznie bole glowy,glowa mi strasznie pulsuje i zdarza sie to kilka razy w tygodniu.W nocy jak spie mimo ze nie jest goraco budze sie cala spocona i mokra, nie wiem co moze byc przeczyna..troche sie denerwuje

idź do lekarza, może nawet do neurologa. może brakuje Ci ruchu ? ja tutaj nie pomogę, naprawdę powinnaś wybrać się do lekarza.

Gość cbadefg
może masz anemie, zrób badanie krwi.

Gość _______________________
A jak anemia to pasożyty. Zatruwają Cię swoimi toksynami. Przypomnij sobie co robiłaś w wakacje - jakieś przypadkowe jedzenie, chwilowy brak higieny, itp. - jaja pasożytów są wszędzie.

Gość No coż
Musisz zrobic podstawowe badania,a pozniej zobaczymy,co Ci jest ,moze nerwica????

Gość kikakuła19
zauwazylam tez ze moje palce u nog sa opuchniete i czerwone i mnie bola, caly czas myslalam ze to od tego ze mialam odmrozone ale teraz to juz sama nie wiem.a do lekarza wybieram sie w przyszlym tygodniu ale troche sie boje.